Görüş Bildir
Haberler
Orman'dan Kızıl'a Sert Cevap!

Orman'dan Kızıl'a Sert Cevap!

Fatih
08.02.2014 - 20:09

Orman'dan Kızıl'a Sert Cevap! 'Tiplerimize Bakılırsa...'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın kendilerine yönelik 'at hırsızı' benzetmesine tepki gösterdi. Orman, 'Kimin neye benzediği, tiplerimize bakılırsa çok daha net gözükür.' ifadesi kullandı.

Dün oynanan ve Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı maçın ardından kendisi ve yönetimi hakkında ağır ifadeler kullanan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın açıklamalarını Cihan Haber Ajansı'na değerlendiren Başkan Fikret Orman, 'Yani çok cevap verebilirim; ama bizim Beşiktaş'ta yönettiğimiz bir üslup var. Bundan asla vazgeçmeyeceğiz. Kendi üslubumuzca ikinci başkanımız Ahmet Nur Çebi kendilerine cevap vermiş. Karşımızda başkan değil; bir Gaziantep camiası var. Sevdiğimiz Gaziantep halkını da karşımıza almak istemem. Çok da kale alınacak bir kişi olarak görmüyorum açıkçası. Benim bir hayat duruşum, kişiliğim var. Türk spor camiası beni tanır. Arkadaşlarım tanır. Beşiktaş camiasını tanır. Kimin neye benzediği tiplerimize bakılırsa çok daha net gözükür yani. Onun için çok da fazla bir şey söylemek istemiyorum.' diye konuştu.

Cenk Tosun'un tranfseri konusunda Gazianetpspor'un bilgisi dahilinde görüşmeler yaptıklarını da kaydeden Fikret Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Cenk Tosun'la görüşme Gaziantepspor'un bilgisi dahilinde olan, onlarla yapılan kontratlar var. Onlardan alınan muvafakatnameler var. Ona göre yapılmış bir şey. O fotoğrafı da Cenk Tosun'un babası çekti. Elimizde Beşiktaş başkanıyla formalı bir fotoğrafı bulunsun diye ben de çekin dedim; ama medyaya ve gazetelere veren Cenk olmuş. Çocuk Beşiktaş'a geliyor. Onun heyecanını paylaşmış. Ben de kızdım, gerek yok çünkü. Benim bilgim dahili dışında olan bir şey. Öyle şeyleri sevmem de zaten. Bugüne kadar hiçbir transferde imzam yoktur. Böyle şeyleri yöneticiler yapar. Şu anda da Önder Özen yapıyor. Bu bir aile fotoğrafıydı. Farklı noktalara gelmiş. Fark etmez, biz neticede yasal süreçlerin bize vermiş olduğu süreçler içinde ona göre haraket ettik. Gaziantepspor başkanını anlıyorum. O futbolcu satıp para kazanmak istiyor; ama Beşiktaş'tan son 8 senede milyon doların üzerinde paralar almışlar. Bugüne kadar götürdüklerine aldıklarına baksınlar. Onun için bundan sonra öyle şey yok. Avukatıma söyledim. Hakaret içeren ifadeler var. Avukatım gerekli olan şeye bakacak. Kısaca dava açacağız. Hakaret ve tazminat davası açacağız. Yazık, üzülüyorum. Spor adamını bırakın normal bir insana yakışmayacak şeyler.'

Başkan Orman, Gaziantepspor maçını kazandıklarını ve pozitif gidişatı sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın