Görüş Bildir
Haberler
Ordu Valisi Yavuz'dan, İmamoğlu'na 'Hakaret' Davası

etiket Ordu Valisi Yavuz'dan, İmamoğlu'na 'Hakaret' Davası

Emre Ordu
07.06.2019 - 18:03 Son Güncelleme: 08.06.2019 - 08:33

Ordu Valisi Seddar Yavuz'un CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu hakkında hakaret gerekçesiyle davacı olacağı bildirildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Karadeniz turu dönüşü gittiği Ordu'daki havalimanında yanında milletvekili olmasına karşın VIP bölümüne alınmamıştı. Yaşanan gerginliğin ardından Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada İmamoğlu'nun VIP bölümünü kullanmaya hakkı olmadığı belirtilmiş, ayrıca İmamoğlu'nun Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği öne sürülmüştü. Ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun'un da orada görev yapan polis memurlarına hakarette bulunduğu bir diğer iddiaydı.

Yasal işlem başlatılıyor

Yasal işlem başlatılıyor

Ordu Valliği'nden yapılan basın duyurusunda, Ekrem İmamoğlu ve Seyit Torun hakkında, Valilik tarafından 'hakaret' gerekçesiyle yasal işlem başlatılacağı bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Biz de sürecin takipçisi olacağız"

"Biz de sürecin takipçisi olacağız"

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da Ordu Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.  Kurtulmuş, 'Siyasetçiler zaman zaman, arzu etmedikleri durumlarla karşılaşabilir. Farklı kanaatleri olabilir, herhangi bir olay karşısında farklı yaklaşımları olabilir ama ister iktidar, ister muhalefet partilerinden olsun, herkesin asgariden göstermesi gereken temel tavır, devletin bütün kurum ve kuruluşlarına ve onların temsil etmiş olduğu şahıslara karşı ölçülü davranmak mecburiyetidir. O anki hava içerisinde kendisince haklı görebilir ama Türkiye kamuoyunu yaralamıştır. Türkiye'de vicdan sahibi makul büyük çoğunluğu rahatsız etmiştir. Meselenin VIP krizi şeklimde lanse edilmesini de doğru bulmuyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Vali Yavuz'un gerekli hukuki mücadeleyi başlattığını kamuoyu ile paylaştığını aktaran Kurtulmuş, şunları kaydetti:

'Sürecin biz de takipçisi olacağız. Yanlıştır, vahim bir yanlıştır, çok büyük bir hatadır, çok büyük bir terbiyesizliktir, çok büyük bir skandaldır. Bunların herhalde bir karşılığı olması gerektiğini düşünüyorum. Bir kez daha en üst perdeden sayın Ekrem İmamoğlu ve üst düzey CHP yöneticilerinin de içinde bulunduğu bu skandalın ortaya çıkmasında payı olan herkesi kınıyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
351
190
75
39
13
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aerialz

it dedi diye mi? e ite it denir.

begonvila

Bence iltifat etmiş. Ben köpekleri çok severim..Buna it denmez.

Ne uğraştınız şu adamla Yeter bea ! adam 10 günde neler yaptı hala karalama kampanyası sanarsın ki Papanın üvey evladı .