Görüş Bildir
Haberler
Öpüşürken En Çok Yapılan 7 Hata!

Öpüşürken En Çok Yapılan 7 Hata!

Pegarose
11.07.2014 - 17:47 Son Güncelleme: 11.07.2014 - 20:30

Öpüşürken En Çok Yapılan 7 Hata!

Başınızdan elbet korkunç bir öpüşme geçmiştir. İşte öpüşürken dikkat etmeniz gerekenler!

Başınızdan elbet korkunç bir öpüşme geçmiştir. Bu genelde erkeklerin hatası olur ama bizlerin de dikkat etmemiz gereken bazı noktalar var.

İşte öpüşürken dikkat etmeniz gerekenler!

Çok fazla dil!

Dil, tabii ki tutkulu bir öpüşmenin olmazsa olmazı! Ama bunu fazla abartmamakta fayda var! Her ne kadar sevişmek için bir çeşit ön hazırlık olsa da, saldırgan olmaya gerek yok! Fransız öpücüğü tamam ama, partnerinizin ağzı içinde sörf yapmazsanız daha iyi verim alırsınız!

Aynı tas, aynı hamam!

İlişkiniz uzun süreli olabilir, tek eşli olabilirsiniz ama bu sürekli aynı şekilde öpüşmeniz gerektiği anlamına gelmez! Zamanla iki tarafta bu durumdan sıkılır. Arada farklı şeyler deneyin. Örneğin; dudaklarını hafifçe ısırabilir ya da bir ritim tutturabilirsiniz!

Kurumaya “Hayır!”

En iyi öpücük, yumuşak ve pürüzsüz dudaklarla olur kuşkusuz. Eğer bir ilişki içerisindeyseniz dudaklarınızın kurumamasına dikkat edin, hatta yanınızda bir nemlendirici taşımanız hiç de fena olmaz!

Çok mu hızlı?

Öpüşme esnasında; partneriniz ellerini rahatsız olacağınız yerlerde gezdirirken öpüşmeye odaklanmanız çok zor! Eğer kendinizi buna hazır hissetmiyorsanız, bunu ona açıkça söylemelisiniz. Yoksa bu bir öpüşmeden çok, güreşe dönüşebilir!

Biraz cilve mi gerek?

Sadece dudaklarınızı birbirine değdirerek öpüşmekten en iyi sonucu almanız biraz zor. Birbirinizle uyum içinde olmalısınız, ellerinizi göğsüne koyabilir ya da saçlarıyla oynayabilirsiniz!

Nefes almayı unutmayın!

Tamam, son derece tutkulu öpüşüyor olabilir hatta bunu bölmek istemiyor olabilirsiniz ama bu durumu devam ettirmek için nefes almanız gerekir! Üstelik onun da buna ihtiyacı olduğunu göreceksiniz. Bilincinizi kaybetmektense, kısa bir duraklama yaşamak pek de kötü sayılmaz!

Ağız kokusu!

Kötü öpüşmenin en bilinen özelliklerinden biri! Nefesinizi tazelemek için sakız, ya da nane şekeri kullanabilirsiniz.

Kaynak: http://www.pegarose.com/opusurken-en-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın