Görüş Bildir
Haberler
Onunla Beraber Olursam Hakkımda Ne Düşünür?

Onunla Beraber Olursam Hakkımda Ne Düşünür?

selcuk gun
07.03.2014 - 23:11 Son Güncelleme: 07.03.2014 - 23:26

Onunla Beraber Olursam Hakkımda Ne Düşünür?

Onunla beraber olmayı mı düşünüyorsunuz? İlk önce ikinizin de aynı sebeplerden orada olduğundan emin olun.

Tanıştık, beğendik, kalbimiz çarpıyor. Buluştunuz ve her şey şahane gidiyor. Gecenin sonunda sizi evine davet etti ya da kibarca ona bir kahve yapıp yapamayacağınızı soruyor?

Kafanızın içinde sorular: “İlk buluşmada beraber olmamalı mıyım? Beraber olursak beni bir daha aramaz mı? Ne kadar sonra beraber olmak mantıklı?”

Elbette bu işlerin bir matematiği yok, bazı kadınlar ilişkinin adı konana kadar beraber olmak istemez bazı kadınlar da nasıl denemeden ayakkabı almıyorsak ten uyumu olup olmadığını bilmeden ilişkiyi uzatmayı tercih etmez.

Önyargılar kaçınılmaz. İlk buluşmada beraber olan kadını hafife alan erkek çok fazla. Cinsiyetler arasındaki denge maalesef hala adil değil ve kadının kendini erkeğin gösterdiği ilgi üzerinden tanımlaması da işin içine girince olaylar daha da çetrefilli hale geliyor.

Yine de ilk düşünmeniz gereken şey karşınızdaki erkeğin sizin hakkınızda ne düşüneceği değil sizin kendinizi nasıl hissettiğinizdir.

Başkalarının bizimle ilgili düşüncelerini ve yargılarını kontrol etme imkanımız yok. Farkında olduğumuz ve değiştirebileceğimiz tek şey kendimizle kurduğumuz ilişkidir. İsterseniz beraber olursunuz istemezseniz olmazsınız. Önyargıları olan insan bu tavrını eninde sonunda ortaya koyacaktır.

Esas sorunlardan birisi ise kadınların seks ile duygularını ayırt etmede daha çok güçlük yaşamasıdır. Tam da bu yüzden karşınızdaki erkekle ilgili duygularınızı henüz anlamadan beraber olmak sonrasında duyduğunuz özlemin neden kaynaklandığını çözememenize de sebep olabilir.

Ve bazen tek bir reddedilme ya da beraber olduktan sonra sizi aramayan erkek başlı başına bir şey ifade etmese de üst üste gelen olaylar özgüveninize zarar verebilir ya da bir ilişkinin devam edeceğine dair inancınızı kırabilir.

İlk olarak yapmanız gereken şey kendi ruhunuzu, kendinize olan inancınızı korumak. Beklemek veya bekletmek ilişki üzerinde sihirli değnek etkisi yapmaz ya da onun gözünde daha değerli olmazsınız ama duygularınızı daha iyi tartmanıza yardımcı olabilir.

Hoşlandığınız, sevdiğiniz erkeği kaybetme korkusuyla sevişmek de sadece onun önyargıları yüzünden istediğiniz halde sevişmemek de tek başına doğru değil. İlk önce kendinizle kurduğunuz ilişki sevgi ve saygı dolu olsun. Kendinize güvenin ve kendinize saygı duyun.

Kaynak: http://www.kadincaozel.com/iliskiler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın