Görüş Bildir
Haberler
Online Film ve Dizi İzleyebileceğiniz Ücretli ve Ücretsiz Türkçe Platformlar

Online Film ve Dizi İzleyebileceğiniz Ücretli ve Ücretsiz Türkçe Platformlar

Son dönemlerde popülaritesi artan online yani çevrimiçi yayıncılık TV ve film sektörüne de yansıdı ve pazar her gün büyüyor. Pazara yeni katılan oyuncular ile birlikte online olarak ücretli ve ücretsiz diziler, filmler izlemek artık daha kolay. 

Ben de bugün sizler için ücretli ve ücretsiz online dizi ve film izleyebileceğiniz platformları bir araya getirdim.

İster dublajlı, ister alt yazılı olsun istediğiniz pek çok yapımı online olarak takip edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix

Netflix

Netflix, Türkiye'ye giriş yaptığından bu yana oldukça popüler. Yakın zamanda Hakan: Muhafız gibi yerli yapımlarla ilgili de aksiyon almaya başlayınca popülerliğini iyice arttırdı. Organize İşler: Sazan Sarmalı filmi de vizyonda iken Netflix ile yayına devam ediyor. Platform ücretli, aylık 15 TL'den başlıyor, bir aylık bedava deneme sürümü de yeni kullanıcılar için mevcut.

puhutv

puhutv

Doğuş Yayın Grubu'na ait olan puhutv son dönemde Şahsiyet dizisiyle fırtınalar estirdi. Daha öncesinde de Fİ dizisi ile gündemdeydi. Ücretsiz bir platform olan puhutv, gelir modelini yayın esnasındaki reklamlardan sağlıyor.

FOXplay

FOXplay

FOXplay, FOX TV'nin yeni dijital platformu. Platformda FOX dizileri ve sayısı sürekli artan filmler mevcut. Filmler arasında şu anda daha çok Yeşilçam filmleri var. Ücretsiz üye olarak reklamsız izleyebilirsiniz.

BluTV

BluTV

Doğan Yayın Grubu'na ait olan BluTV yakın zamanda Masum, Yaşamayanlar, Adana Sıfır Bir dizisi ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Platform kendisine ait pek çok yapımı da bünyesinde barındırıyor. Orjinal yapımlar mevcut. Son örnek ise Batu Ben. Platform ücretli.

beIN Connect

beIN Connect

Digiturk'ün el değiştirmesi ile ismi de değişen platform beIN oldu. beIN Connect de aboneliği bulunan beIN(Digiturk) kullanıcıları için aktif. Dizi ve filmler platformda yayınlanan yapımlar üzerinden geliyor. Aynı zamanda canlı TV izlemek isterseniz, bu noktada da beIN (Digiturk) abonesi olmanızı gerektiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FILMBOX Live

FILMBOX Live

Filmbox Live, uluslarası medya kuruluşu SPI International'ın bir girişimi. Film arşivi oldukça geniş, dizi arşivinde ise zengin bir içerik havuzu henüz yok. Platform ücretli ve film izlemek istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Üye olarak platformun kendi kanallarını da online izleyebiliyorsunuz.

Turkcell TV+

Turkcell TV+

Turkcell TV+ hem online hem de internet bağlantısı aracılığıyla TV'den bağlanabileceğiniz bir platform. Aylık ücret dahilinde abone olabiliyorsunuz.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video henüz Türkçe dili desteği sağlamıyor ancak yakın zamanda Türkiye pazarına girmesi bekleniyor. Orijinal Amazon yapımları ile Netflix'in global pazardaki en ciddi rakiplerinden. Abonelik aylık ücret dahilinde sağlanıyor.

D-Smart Go

D-Smart Go

D-Smart platformunda yer alan içerikleri online olarak istediğiniz yerde ve zamanda izlemenizi sağlayan D-Smart Go'ya, D-Smart üyeleri erişebiliyor.

MUBI

MUBI

MUBI, reklamsız ve yüksek kaliteli film izlemek isteyen herkes için oldukça ideal bir platform. Arşivi zengin. Platformu aylık ücret dahilinde abone olarak kullanabiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple TV

Apple TV

Apple TV ayrı bir cihaz olarak olarak satın alıp, televizyonunuza bağlayabileceğiniz bir sistem. Bu sistemde ister uygulamalar isterse de IP TV üzerinden istediğiniz yayınları izleyebilirsiniz.

Vodafone TV

Vodafone TV

Vodafone TV ücretli platformlar arasında fiyat itibarıyla en uygun platform olarak karşımıza çıkıyor. TV kanalları ve film içeriklerine ulaşabiliyorsunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
31
21
6
6
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lejon

güzel reklam çalışması olmuş

preto saetre

Para vermiyorsan DIN DIN DIN DIN DIN DIN DİYE ÇIKAN AMINAKODUMUN HEPSİ BAHİS REKLAMLARINI GEÇMEK ZORUNDASIN

semiramis

zlediğiniz türk ya da yabancı dizilerde spoiler yememek için "SERİES STALK" programını indirin hem nerde kaldınız unutmayın hem yeni bölümlerden anında haber... Devamını Gör

semiramis

İzlediğiniz türk ya da yabancı dizilerde spoiler yememek için "SERİES STALK" programını indirin hem nerde kaldınız unutmayın hem yeni bölümlerden anında habe... Devamını Gör