Görüş Bildir
Haberler
Araç Kiralama Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Araç Kiralama Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler

abilerinabisi
17.09.2021 - 14:24 Son Güncelleme: 19.09.2021 - 09:48

Son zamanlarda artan araç maliyetleri ve otomobil fiyatları dolayısı ile araç kiralama yapmak en popüler tercihler arasında yer almaktadır. Fakat kullanıcıların araba kiralama yaparken bir çok farklı kritere dikkat etmesi gerekmektedir. Bu püf noktalarını sizlere detaylıca anlatacağız bunlara dikkat ettiğiniz takdirde keyifli ve daha ucuza ekonomik bir araç kiralama yapabileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rent A Car Kaskosu Bulunan Araçları Tercih Ediniz.

Rent A Car Kaskosu Bulunan Araçları Tercih Ediniz.

En dikkatli olmanız gereken husus kiralama yapacağınız aracın rent a car kaskosu olması olacaktır. Aksi takdirde en ufak trafik kazasında tüm masraflar sizin üzerinize kalabilir. Rent A Car kaskosu bulunmayan kiralık araçla olabilecek herhangi bir kazada sigorta şirketi aracın kiralık araba olduğunu tespit etmesiyle, oluşan hasarı ödeme yükümlülüğü ortadan kaldırır. Sebebi ise kiraya verilen ticari amaçlı kullanılan bir taşıta hususi kasko yapılmış olmasıdır. 

Mutlaka kiralama yaptığınızın aracın Rent A Car kaskosu olmasına dikkat ediniz. Hususi kaskolu kiralık taşıt ile yapacağınız kaza esnasında tüm masraflar üstünüze kalması söz konusu olabilmektedir. Araç kiralama yaparken kurumsal firmaları tercih etmeniz menfaatinize olacaktır.

Kiralık Araç Teslim Alırken Ve İade Ederken Video Fotoğraf Çekin.

Kiralık Araç Teslim Alırken Ve İade Ederken Video Fotoğraf Çekin.

Kiralama yaptığınız aracınızı teslim almaya gittiğinizde mutlaka, aracın dört bir yanını ve içerisini fotoğraf veya video kaydı alarak telefonunuza kaydediniz. Çünkü araç kiralama firmaları yoğunluk sebebi ile daha önceki kiralamalar da oluşan hasarları bazen gözden kaçırabilmektedirler. Bu yüzden sizin vermemiş olduğunuz hasarlar aracı teslim ederken üzerinize kalabilir. Bu tür olaylara mahal vermemek için aracı teslim alırken ve teslim ederken mutlaka otomobilin dört bir yanını telefonunuza kaydediniz. Elinizde bir kanıt olması durumunda firmaya bakın ben teslim alırken de bu hasar vardı şeklinde elinizde bir delil olmasına sebep sağlar. Bu sayede sinir bozucu durumlar ile karşılamanız ortadan kalkar.

Erken Rezervasyon Yaparak Daha Ucuza Araç Kiralaması Yapınız.

Erken Rezervasyon Yaparak Daha Ucuza Araç Kiralaması Yapınız.

Araba kiralama şirketleri de uçak bileti şirketlerinin uyguladığı benzer fiyat politikalarına sahiptir. Çünkü rent a car firmaları yoğunluğa ve talebe göre fiyatlandırmalar yapmaktadır. Erken rezervasyon yaptığınız takdirde kiralayacağınız aracı neredeyse yarı yarıya ucuz alma şansına sahip olursunuz.

Ayrıca gün sayısını arttırmanız ekstra olarak daha ucuza otomobil kiralama yapmanıza sebep olacaktır.  Rezervasyonlarınızı mutlaka internet üzerinden yapın çünkü firma ofislerinde yapılan fiyatlandırmalar, online rezervasyona oranla daha yüksek çıkacaktır.

OtoKirala.com İle Kampanyalı Araç Kiralaması Yapın.

OtoKirala.com İle Kampanyalı Araç Kiralaması Yapın.

Günümüzde artık araç kiralama çok kolayca yapılmaktadır. Aradığınız aracı otokirala web sitesinden üzerinden kampanyalı ve daha ucuza hızlı ve güvenilir şekilde kiralayabilirsiniz. 

Türkiye’nin 81 il ve tüm havalimanlarında faaliyette bulunan araç kiralama şirketlerini içersin de bulunduran web sitesi ve cep telefonu uygulaması size hızlı ve ekonomik otomobil kiralama hizmeti sunmaktadır. 

  • En İyi Fiyat Garantisi

  • Koşulsuz İptal Ve Ücret İadesi 

  • Binlerce Marka Model Araç Kiralama Seçeneği

  • 7/24 Kesintisiz Müşteri Hizmetleri

Bütçene Göre Araç Kiralama Seçenekleri Otokirala.com da sizlere sunulmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın