Görüş Bildir
Haberler
Onları Tek Yönleri ile Biliyoruz: Dünyaca Ünlü Yetişkin Film Yıldızlarının Önceki Meslekleri Nelerdi?

Onları Tek Yönleri ile Biliyoruz: Dünyaca Ünlü Yetişkin Film Yıldızlarının Önceki Meslekleri Nelerdi?

Begüm
22.02.2021 - 00:15

Gerçekten şaşırdık!

1. Sasha Grey

1. Sasha Grey

Dünyanın en ünlü yetişkin film yıldızlarından biri olan Sasha Grey üniversitede oyunculuk dersleri alırken bir barda da garson olarak çalışıyordu. Bunun yanı sıra öğretmenlik de yaptı! Düşünün koskocaman yıldız Sasha öğretmendi...

2. Jennifer White

2. Jennifer White

Yine ekranlarda görmeyi sevdiğimiz Jennifer White filmlerde oynamadan önce İngilizce öğretmenliği yapıyormuş. Evet özünde İngilizce öğretmeni olması sanırım bazı rolplaylarinde daha başarılı olmasına da yol açmış olabilir...

3. Lisa Ann

3. Lisa Ann

Yetişkin film sektörünü bırakması ile gündemi sarsan Lisa Ann aslında bir dişçi! Dişçilik fakültesinden mezun olan Lisa Ann belirli bir dönem dişçilik yapmış fakat o dönemde striptizcilerin dişçilerden çok daha fazla para kazandığını fark edince bir striptiz kulübüne geçmiş ve orda çalışmaya başlamış. 

Sonrasında oradan aldığı bir teklif ile yetişkin film endüstrisine giriş yapmış...

4. Sunny Leone

4. Sunny Leone

Esmer güzel olarak bilinen ve yetişkin film endüstrisinin en beğenilen isimlerinden biri olan Sunny Leone yetişkin film endüstrisine başlamadan önce hemşire olmak için eğitim görüyordu. O sırada bir Alman ekmek fırınında çalışan Sunny Leone ondan sonra vergi ve emlak firmasında çalışmış. 

Yani nereden baksanız yetişkin film endüstrisinin yakınından bile geçmemiş...

5. Sibel Kekili

5. Sibel Kekili

Dünyada az ama bizde çok ünlü olan Sibel Kekili yetişkin filmlerinde rol almadan önce 4 işte aynı anda çalışıyordu. Evlenirken yüklü bir borca giren Kekili gündüzleri belediyede çalışıyor hafta sonları garsonluk yapıyordu. Bunların yanı sıra pazarda meyve satmaya da gidiyordu. Cuma ve Cumartesi günleri de bir diskoda kapıcılık yapıyordu.

Bir dönem borçlarını ödeyebilmek için annesi ile birlikte evlere temizliğe gittiği bile oldu. Sonunda hiçbir şekilde borçları ödeyemeyince 2001'de yetişkin filmlerinde rol almaya başladı.

6. Mia Khalifa

6. Mia Khalifa

Yetişkin filmlerinin vazgeçilmez ismi olan Mia Khalifa şu anda sektörü bırakıp spor spikerliği yapıyor. Yetişkin film endüstrisinden önceki hayatı da biraz ilginç.

Tarih bölümünden mezun olan Mia barmenlik ve modellik yapmış. Bunun haricinde bir dönem İspanyol yarışma programında evrak işlerinde çalışmış. Son olarak fast food zincirinde kasiyer ve garsonluk yapmış.

7. Sophie Dee

7. Sophie Dee

Her dakika herkesin nefesini kesen Sophie Dee sektöre girmeden önce pazarlamacı olarak çalışıyormuş ve oldukça da iyi bir pazarlamacıymış. İşte şaşırdık buna...

8. Asa Akira

8. Asa Akira

Asyalı ünlü yıldız filmlerde rol amadan önce uzun bir süre kasiyerlik yapmış. İşte bu bilgi bizi gerçekten şaşırttı! Sonrasında gelen bir teklifi değerlendirerek sektöre giriş yapmış.

9. Lex Steele

9. Lex Steele

İşte sektörün efsane ismi! Yetişkin film sektörüne girmeden önce de alanına oldukça ünlü bir isimdi aslına bakarsanız... Hangi alan mı? Steele bu sektörden önce çok iyi bir borsacıydı!

10. Alexis Texas

10. Alexis Texas

Herkesin hayran olduğu Alexis sektöre girmeden önce kişisel bakım asistanlığı yapmış uzun bir süre...

11. Alix Lynx

11. Alix Lynx

İşte listenin en şaşırtan ismi Alix olabilir! Çoğu yetişkin film yıldızı garsonluk, kasiyerlik gibi işlerden gelirken Alix oldukça parlak bir kariyere sahipmiş. Sektöre girmeden önce bir şirkette yönetici pozisyonda çalışıyormuş! 

Evet bildiğimiz yönetici!

12. Jenna Haze

12. Jenna Haze

Çok eşli rollerinde yer alan Jenna aslında bilgisayar mühendisi! Sektöre girmeden önce de bilgisayar mühendisi olarak çalışıyormuş....

13. Shazia Sahari

13. Shazia Sahari

Pakistan asıllı Amerikalı ünlü yıldız sektöre girmeden önce mimarlık yapıyormuş. Buna da gerçekten şaşırdık...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
36
32
13
10
5
5