Görüş Bildir
Haberler
Onlar Ülkemizin Gururları! İşte Türkiye'nin En Pahalı 20 Futbolcusu

Onlar Ülkemizin Gururları! İşte Türkiye'nin En Pahalı 20 Futbolcusu

Kimisi Türkiye Liglerinde top koşturuyor, kimisi ise Avrupa'da ülkemizi temsil ediyor. Hepsi birbirinden yetenekli. İşte karşınızda Türkiye'nin en pahalı futbolcuları!

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Deniz Türüç - 3,50 mil. £

20. Deniz Türüç - 3,50 mil. £

Deniz Türüç, Hollanda doğumlu Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da forma giyen Türk millî futbolcudur. Oyuncunun kariyerinde ulaştığı en yüksek değer 4 milyon Euro'dur.

19. Serdar Gürler - 3,50 mil. £

19. Serdar Gürler - 3,50 mil. £

Serdar Gürler, kariyerini Osmanlıspor'da sürdürmekte olan Fransa doğumlu Türk millî futbolcudur. Oyuncunun kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek piyasa değeri şu anda olduğu gibi 3,50 milyon Euro'dur. Şu aralar sıkça 3 büyüklerden teklif aldığı konuşuluyor.

18. Serdar Aziz - 3,50 mil. £

18. Serdar Aziz - 3,50 mil. £

Serdar Aziz stoper mevkinde görev yapan ve Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen milli futbolcumuzdur. Kariyerine 16 yaşında Bursaspor'da başlayıp  25 yaşında Galatasaray'a transfer olmuştur. 27 yaşındaki oyuncunun kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek rakam 5 milyon Euro'dur.

17. Burak Yılmaz - 3,50 mil. £

17. Burak Yılmaz - 3,50 mil. £

Burak Yılmaz Santrafor mevkinde forma giyen Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden, Trabzonspor takımında forma giymektedir.32 yaşındaki futbolcu kariyerindeki en yüksek değerine 18 milyon £ ile Galatasaray'da ulaşmıştır. Son zamanlarda hakkında sıkça Beşiktaş iddiaları çıkmaya başladı.

16. Alper Potuk - 4 mil. £

16. Alper Potuk - 4 mil. £

Alper Potuk, Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giymektedir. 27 yaşındaki oyuncu kariyerindeki en yüksek rakama 9 milyon Euro ile 5 yıldır formasını giydiği Fenerbahçe'de ulaşmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Arda Turan - 4 mil. £

15. Arda Turan - 4 mil. £

Arda Turan, Türk futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Başakşehir forması giymektedir. Genellikle sol kanatta oynayan Turan, sağ kanat ile forvet arkası pozisyonlarında da görev yapabilmektedir. Arda Turan ayrıca milli takımımızın kaptanlığını yapmaktadır. 31 yaşındaki futbolcu kariyerindeki en yüksek rakama 35 milyon Euro ile Atletico Madrid ve Barcelona'da ulaşmıştır.

14. Nuri Şahin - 5 mil. £

14. Nuri Şahin - 5 mil. £

Nuri Şahin, kariyerini Borussia Dortmund'da sürdürmekte olan Almanya doğumlu Türk millî futbolcudur. Aslen Kırşehirli işçi Almancı bir ailenin iki çocuğundan biridir. Türk vatandaşlığının yanı sıra Alman vatandaşlığı da bulunmaktadır. Nuri Şahin kariyeri boyu ulaştığı en yüksek rakam olan 20 milyon Euro'ya Real Madrid ve Borussia Dortmund'da ulaşmıştır. Milli gururumuz Nuri Şahin hakkında son zamanlarda sıkça 3 büyüklere transfer dedikoduları çıkmaya başladı.

13. Emre Akbaba - 5,5 mil. £

13. Emre Akbaba - 5,5 mil. £

Emre Akbaba, orta saha mevkinde forma giyen Fransa doğumlu Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Alanyaspor'da forma giymektedir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek değer 5,5 milyon Euro'dur.

12. Okay Yokuşlu - 7,50 mil. €

12. Okay Yokuşlu - 7,50 mil. €

Okay Yokuşlu Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giymektedir. Kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek rakam 7,50 milyon Euro'dur.

11. Tolgay Arslan - 7,50 mil. €

11. Tolgay Arslan - 7,50 mil. €

Tolgay Ali Arslan, orta saha mevkinde forma giyen aslen Türk asıllı Almanya doğumlu futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giymektedir. Kariyerinde ulaştığı en yüksek rakam şu anda olduğu gibi 7,50 milyon Euro'dur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Abdülkadir Ömür - 8,00 mil. €

10. Abdülkadir Ömür - 8,00 mil. €

Abdülkadir Ömür, Trabzonspor takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Türk futbolcudur. Oyuncu kariyerine 16 yaşındayken Trabzonspor'da başlamıştır.18 yaşındaki başarılı futbolcunun kariyerindeki en yüksek değeri şimdiki gibi 8 milyon Euro'dur. Şu aralar sıkça Avrupa'nın büyük klüplerinden teklifler aldığı konuşuluyor.

9. Enes Ünal - 8,00 mil. €

9. Enes Ünal - 8,00 mil. €

Enes Ünal 1.85 metre boyundaki oyuncu santrafor pozisyonunda oynayan Türk futbolcudur. 21 yaşındaki başarılı futbolcu kariyerini La Liga ekiplerinden Villareal'de sürdürmektedir. 2015 yılından beri Türkiye millî takımı forması giymektedir. Futbolcunun kariyerinde ulaştığı en yüksek değer 14 milyon Euro'dur.

8. Oğuzhan Özyakup - 8,00 mil. €

8. Oğuzhan Özyakup - 8,00 mil. €

Oğuzhan Özyakup Ozzy lakaplı Ofansif orta saha mevkinde forma giyen aslen Trabzon'lu Hollanda doğumlu Türk millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta ve Türk millî takımında forma giymektedir. Aynı zamanda takım kaptanlarından biridir. Futbolcu kariyerindeki en yüksek değere 14 milyon Euro ile Beşiktaş'ta ulaşmıştır.

7. Yunus Mallı - 10,00 mil. €

7. Yunus Mallı - 10,00 mil. €

Yunus Mallı, Türk-Alman millî futbolcudur. Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giymektedir. Yunus Mallı kariyerindeki en yüksek değere 14 milyon Euro ile Wolfsburg'da ulaşmıştır.

6. Yusuf Yazıcı - 12,00 mil. €

6. Yusuf Yazıcı - 12,00 mil. €

Yusuf Yazıcı, Türk millî futbolcudur. Orta saha pozisyonunda görev almakta olup, Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giymektedir. Yusuf Yazıcı için sıkça Avrupa takımlarının onu istediği duyuluyor. Başarılı futbolcu şu anda piyasa değeri olarak zirveyi yaşıyor. Kariyerinde ulaştığı en yüksek rakam 12 milyon Euro.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Çağlar Söyüncü - 12,00 mil. €

5. Çağlar Söyüncü - 12,00 mil. €

Çağlar Söyüncü, stoper pozisyonunda görev yapan Türk millî futbolcudur. Bundesliga ekiplerinden SC Freiburg'ta forma giymektedir. Altınordu'dan 2.500.000€ bonservis bedeliyle transfer edilen oyuncunun kariyerinde ulaştığı en yüksek rakam 12 milyon Euro. Ayrıca Çağlar Söyüncü takımı SC Freiburg'ta piyasa değeri en yüksek isim.

4. Ömer Toprak - 12,00 mil. €

4. Ömer Toprak - 12,00 mil. €

Ömer Toprak, Almanya doğumlu Türk millî futbolcudur. Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giymektedir. Ömer Toprak kariyerindeki en yüksek rakama 20 milyon Euro ile Bayer 04 Leverkusen'de ulaşmıştır.

3. Cengiz Ünder - 20,00 mil. €

3. Cengiz Ünder - 20,00 mil. €

Geldik ilk 3'e. Listemizin 3. sırasında milli gururumuz genç yetenek Cengiz Ünder var. Cengiz Ünder, Kanat mevkinde forma giyen Türk millî futbolcudur. Serie A ekiplerinden Roma'da ve Türkiye millî takımında forma giymektedir. İtalyanların ''Yeni Dybala'' lakabını taktığı Cengiz Ünder kariyerindeki en yüksek rakama 20 milyon Euro ile Roma'da ulaşmıştır.

2. Hakan Çalhanoğlu - 22,00 mil. €

2. Hakan Çalhanoğlu - 22,00 mil. €

Hakan Çalhanoğlu Oyun kurucu pozisyonunda oynayan Türk futbolcudur. Serie A ekiplerinden Milan'da veTürkiye millî takımında oynamaktadır. Avrupa'da bizi başarılı bir şekilde temsil eden Hakan Çalhanoğlu kariyerindeki en yüksek değere Milan'da ulaşmıştır.

1. Cenk Tosun - 23,00 mil. €

1. Cenk Tosun -  23,00 mil. €

Vee sıra geldi 1.'ye.Listemizin 1.'si milli gururumuz Cenk Tosun. Cenk Tosun, Santrafor mevkinde forma giyen Türk millî futbolcudur. İngiltere Premier League ekiplerinden Everton'da ve Türk millî takımında forma giymektedir. Kariyerindeki en yüksek değere 23 milyon Euro ile Everton transferinde ulaşmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın