Görüş Bildir
Haberler
OneDrive'a Apple Watch Desteği!

OneDrive'a Apple Watch Desteği!

Batuhan
20.04.2015 - 11:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft , bulut servisi OneDrive 'ın iOS uygulamasını güncelledi. Yeni iOS için OneDrive sürümü, Apple 'ın ön siparişe çıkan akıllı saati Apple Watch desteğine odaklanıyor. Minor güncelleme sayesinde Apple Watch kullanıcıları da OneDrive hizmetlerinden yeni cihazları üzerinden yararlanabilecek.

iOS için OneDrive uygulamasının en büyük özelliği Apple Watch için bulut ortamındaki fotoğrafları görüntüleyebilme olanağı sunması. Apple Watch kullanıcıları, son sürüm ile birlikte cihazlarının ekranında OneDrive alanlarında depoladıkları görselleri görebilecekler. Ayrıca, en son kullanılan görselleri de yeni sürüm ile birlikte görüntülenebilecek. Fotoğrafları cihaz üzerinden silme ve etiketleme gibi özellikler de yeni sürümle birlikte sunuluyor.

iOS için OneDrive uygulamasının son sürümünde Apple Watch desteği dışında PDF desteği de iPhone ve iPad için geliştirilmiş durumda. Kullanıcılar artık cihazları üzerinden doğrudan PDF yazdırma desteğine sahip. iOS için OneDrive uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/onedrivea-appl...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0