Görüş Bildir
Haberler
Onedio Kahin Ekibi Gururla Sunar: Ne Zaman Boşanacaksın?

etiket Onedio Kahin Ekibi Gururla Sunar: Ne Zaman Boşanacaksın?

Yung Boş Ada
09.02.2016 - 18:32

Onedio Kahin Ekibi çıldırdı! Yine son derece iddialı bir test ile karşınızdayız! Geleceğin sana evlilik ve boşanmayla ilgili ne getireceğini merak ediyorsan doğru yerdesin! Hadi hemen testi çöz ve ne zaman boşanacaksın öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenebilir miyiz sevgili okurumuz?

2. Şu an hali hazırda evli misin peki? Bu çok önemli!

3. Tamam tamam sabırsızlanma, heyecanlı sorulara geçicez: Fakat yaşını öğrenir öğrenmez!

4. Hadi başlıyoruz! Haftaya eşinin doğum günü, hediyesini aldın mı?

5. Diyelim ki eşin geceleri senden gizli gizli birileriyle mesajlaşıyor. Ne yapacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kavgalarınız nasıl sonlanır genelde?

7. Aileniz ilişkinize çok karışıyor mu peki?

8. Son olarak, sence hanginizin aldatma ihtimali daha yüksek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz hiç boşanmayacaksınız!

Siz hiç boşanmayacaksınız!

Sana bir şey söyleyelim mi? Siz o kadar uyumlu, o kadar birbirine bağlı ve sevgi dolu bir çiftsiniz ki boşanmak kelimesinin b'si bile sizin geleceğinizde yok! Birbirinizi çok severek evlenmiş ve zamanla birbirinizi iyice tanıyıp tam anlamıyla bir bütün olmuşsunuz. Etrafınızdaki çiftler size hep özenerek bakıyor ve içten içe 'keşke benim de böyle bir evliliğim olsaydı' diyorlar. Bunu başarabildiğiniz için kendiniz çok şanslı hissetmelisiniz. Elbette zaman zaman kavgalarınız oldu, olacak da; ama siz artık bu kavgalardan ders çıkarmayı, her kavganın sonunda birbirinize daha sıkı bağlanmayı öğrenmişsiniz. En önemli sınavlarınızı vermişsiniz yani. Sizi birlikte yaşlanacağınız mükemmel bir gelecek bekliyor güzel dostumuz!

Senin boşanmana daha 20 yıl var!

Senin boşanmana daha 20 yıl var!

Şu an evli değilsin, gelecekte neler olacağını da bilmiyorsun. Ama çok şanslısın ki biz buradayız ve sana neler olacağını anlatmak için hazır ve nazırız! Başlıyoruz: Güzel bir yaz ayında çok tatlı biriyle tanışacaksın, başlarda sana sadece bir yaz eğlencesiymiş gibi gelse de sonbahar başladıkça görüşmeye devam etmenizle sadece bir eğlence olmadığını, yavaş yavaş kendini ona kaptırdığını hissedeceksin. İki yıllık bir sevgililik döneminden sonra artık arkadaşlarınla planlar yapmaya ve ona dünyanın en güzel evlilik teklifini etmek için hazırlıklara başlayacaksın! Tanıştığınız yerde, tanıştığınız günde, tam iki yıl sonra önünde diz çökecek, cebinden yüzüğünü çıkarıp ona hayatının kadını olmasını istediğini söyleyeceksin. Onun dudaklarından çıkan 'EVET' cevabının ardından göz kamaştırıcı bir düğün ile hayatınızda yepyeni ve çok güzel bir döneme gireceksiniz. Her şey çok güzel gidecek: İki çocuğunuz olacak; ikisi de erkek! Fakat yıllar geçtikçe birbirinize olan tahammülünüz artmak yerine azalmaya başlayacak ve maalesef son yaklaşacak. Artık daha fazla devam edemeyeceğinizi ve ne birbirinizi ne de çocuklarınızı yıpratmak istemediğinizi anladığınız anda boşanmaya karar verecek ve boşanacaksınız. Yine de birlikte geçirdiğiniz hiçbir yıldan pişmanlık duymayacak, arkadaşça görüşmeye devam edeceksiniz!

Senin boşanmana daha 20 yıl var!

Senin boşanmana daha 20 yıl var!

Şu an evli değilsin, gelecekte neler olacağını da bilmiyorsun. Ama çok şanslısın ki biz buradayız ve sana neler olacağını anlatmak için hazır ve nazırız! Başlıyoruz: Güzel bir yaz ayında çok tatlı biriyle tanışacaksın, başlarda sana sadece bir yaz aşkıymış gibi gelse de sonbahar başladıkça görüşmeye devam etmenizle sadece bir yaz aşkı olmadığını, yavaş yavaş kendini ona kaptırdığını hissedeceksin. İki yıllık bir sevgililik döneminden sonra artık içten içe evliliği beklemeye başlayacak, acaba ne zaman evlenme teklifi edecek diye düşüncelere kapılacaksın, o kadar şanslısın ki çok geçmeden sana hazırladığı büyük sürprizle karşılaşacaksın! Tanıştığınız yerde, tanıştığınız günde, tam iki yıl sonra o, senin önünde diz çökecek, cebinden yüzüğünü çıkarıp sana hayatının kadını olmanı istediğini söyleyecek. Dudaklarından çıkan 'EVET' cevabının ardından göz kamaştırıcı bir düğün ile hayatınızda yepyeni ve çok güzel bir döneme gireceksiniz. Her şey çok güzel gidecek: İki çocuğunuz olacak; ikisi de kız! Fakat yıllar geçtikçe birbirinize olan tahammülünüz artmak yerine azalmaya başlayacak ve maalesef son yaklaşacak. Artık daha fazla devam edemeyeceğinizi ve ne birbirinizi ne de çocuklarınızı yıpratmak istemediğinizi anladığınız anda boşanmaya karar verecek ve boşanacaksınız. Yine de birlikte geçirdiğiniz hiçbir yıldan pişmanlık duymayacak, arkadaşça görüşmeye devam edeceksiniz!

Senin boşanmana yaklaşık 10 yıl var!

Senin boşanmana yaklaşık 10 yıl var!

Sen daha evli bile değilsin, bu yüzden geleceğin evlilikle ilgili sana neler getireceğini henüz bilemiyorsun. Çok şanslısın ki onedio kahin ekibi burada ve sana geleceğini anlatmaya hazır! Sen de hazırsan başlıyoruz: Arkadaşlarınla sık sık gittiğiniz mekanda bir gün yanlışlıkla çarpıp da içeceğini döktüğün kadın başta seni bir güzel paylayacak, ardından ona kendini affettirmek için bir şeyler ısmarlamayı teklif edeceksin. Çok şanslısın ki bu kadın da tıpkı senin gibi son derece cana yakın biri! İçeceklerinizi içerken laf lafı açacak, birbirinizi tanımaya başlayacaksınız. Ama bir yandan da kalbinin sesinden onun sesini duyamamaya başlayacaksın. Numaralar alınacak, buluşmalar artacak. Derken güzel bir ilişkiye başlayacaksınız. Yaklaşık üç yıllık bir flört ve sevgililik döneminden sonra doğru kadını bulduğunu düşünüp ona evlenme teklifi edeceksin, o da anında 'EVET' diye bağırarak kollarına atacak kendini ve evlilik hayatınız sade ama güzel bir düğünle başlayacak. Başlarda her şey çok güzel gidecek, fakat zamanla bir şeylerin yürümediğinin farkına varacaksınız. Hiç çocuk yapmayacaksınız bu arada. Bir süre birbirinizi bırakmak istemeyecek, düzelir diye umacaksınız. Fakat maalesef düşündüğünüz kadar uzun sürmeyecek evliliğiniz ve anlaşmalı bir şekilde boşanacaksınız! Ama kötü ayrılmayacak, hala arada arkadaş olarak görüşmeye devam edeceksiniz.

Senin boşanmana yaklaşık 10 yıl var!

Senin boşanmana yaklaşık 10 yıl var!

Sen daha evli bile değilsin, bu yüzden geleceğin evlilikle ilgili sana neler getireceğini henüz bilemiyorsun. Çok şanslısın ki onedio kahin ekibi burada ve sana geleceğini anlatmaya hazır! Sen de hazırsan başlıyoruz: Arkadaşlarınla sık sık gittiğiniz mekanda bir gün densizin birisi sana çarpıp içeceğini dökecek ve sen onu bir güzel paylayacaksın. Ardından o sana kendini affettirmek için bir şeyler ısmarlamayı teklif edecek. Sen de çok cana yakın bir insan olduğun için kabul edeceksin teklifini. İçeceklerinizi içerken laf lafı açacak, birbirinizi tanımaya başlayacaksınız. Ama bir yandan da kalbinin sesinden onun sesini duyamamaya başlayacaksın. Numaralar alınacak, buluşmalar artacak. Derken güzel bir ilişkiye başlayacaksınız. Yaklaşık üç yıllık bir flört ve sevgililik döneminden sonra bir gün sürpriz bir şekilde sana evlenme teklifi edecek, sen de anında 'EVET' diye bağırarak onun kollarına atacaksın kendini ve evlilik hayatınız sade ama güzel bir düğünle başlayacak. Başlarda her şey çok güzel gidecek, fakat zamanla bir şeylerin yürümediğinin farkına varacaksınız. Hiç çocuk yapmayacaksınız bu arada. Bir süre birbirinizi bırakmak istemeyecek, düzelir diye umacaksınız. Fakat maalesef düşündüğünüz kadar uzun sürmeyecek evliliğiniz ve anlaşmalı bir şekilde boşanacaksınız! Ama kötü ayrılmayacak, hala arada arkadaş olarak görüşmeye devam edeceksiniz.

Evlenmeyeceksin ki sen ne boşanması!

Evlenmeyeceksin ki sen ne boşanması!

Şimdi güzel kardeşimiz, biliyorsun ki boşanmak için önce evlenmek gerekir. Senin evlilikte gözün yok ki daha, ne boşanması. Sen daima özgürlüğüne düşkün bir insan oldun, gelecekte de öyle olacaksın. Evlilik falan böyle şeyler seni geriyor, gelemezsin öyle şeylere. Hayatında birinci önceliğin daima sensin, bu yüzden de hayatında senin önüne geçecek insanlar olmasını istemiyorsun. Ayrıca kariyer yapacaksın sen daha, hem evlilik hem kariyer zor olur. Kısacası çocuk da yaparım kariyer de diye bir şey yok, yalan o yalan. Boş ver sen, keyfine bak. Bir kez geliyorsun zaten bu hayata! Niye başkaları için harcayasın ki onu güzel dostumuz, öyle değil mi yahu?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
920
320
120
119
116
93
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sek...

Evlendikte boşanması kaldı amk... 20 yıla ölürüm lan ben

Pasif Kullanıcı

Olmayan sevgilimden/eşimden boşanmama 20 yıl var.15 yıl da bulması desek...forever alone ya.

Sek...

Daha yaşın kaç başın kaç sen kocayı erkenden boşa sonra forever alone de yörü get =D

Pasif Kullanıcı

Bir sevgiliyi bulup, onu evliliğe ikna edelim de boşanması kalsın be anam.

Sek...

İkna olacak taraf sensin karıştırma durumları =)