Görüş Bildir
Haberler
Öne Çıkan Özelliğiniz Hangisi?

etiket Öne Çıkan Özelliğiniz Hangisi?

diazepam
07.10.2014 - 01:16 Son Güncelleme: 07.10.2014 - 12:30

Hepimizin pek çok insani özelliği var. Peki ama hiç düşündünüz mü sizin öne çıkan özelliğiniz hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Okulda en sevdiğiniz ders hangisiydi?

2. ............. insanlara tahammül edemiyorum?

3. Sevgilinizden ayrılırken aşağıdakilerden hangisini kullanma ihtimaliniz en yüksek?

4. Aşağıdakilerden sizi en çok korkutanı hangisi?

5. İnsanlar beni seviyor çünkü....................

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Keşke ........................'yı bırakabilsem

7. Hangi gereksiz övünme sinirinizi en çok bozuyor?

8. Hangi fotoğrafta sizden bir şeyler var?

9. Hangi Şener Şen'siniz

10. Hangisi sizi en çok sıkar?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz "Esprilisiniz"

Siz "Esprilisiniz"

Birçok özelliğiniz içerisinde sizin en belirgin özelliğiniz bulunduğunuz ortamın neşe kaynağı olmanız. Siz bildiğiniz komiksiniz, eğlencelisiniz, sizsiz toplantılar, buluşmalar hep bir yavan, hep bir eksik. Bir ortama girdiğinde 'neredesin sen ya?' diye karşılanan arkadaşsınız siz.

Siz "Mantıklısınız"

Siz "Mantıklısınız"

Siz hayatınıza mantığınızın yön vermesini istiyorsunuz. Yoğun duygular arasında kalsanız da son kararları hep mantığınız ile almaya gayret ediyorsunuz. Bu bağlamda gerçekçi bir kişiliğiniz var. Duygularınızı özellikle iş hayatınıza ve önemli kararlarınıza karıştırmak istemiyorsunuz. Siz ailede önemli bir karar alınacağı zaman fikri merakla beklenen kişisiniz.

Siz "Yaratıcısınız"

Siz "Yaratıcısınız"

Sürekli düşünen birisiniz siz. Herkesin gördüğünü görmeyi reddediyor, her olayın, olgunun içinde farklı bir yön arıyorsunuz. Bu yüzdendir ki zaman zaman çok sıkıldığınız, bunaldığınız oluyor. Sizi anlayan birilerini bulmakta zorlanıyorsunuz. Ama akacak mecra bulmanız halinde sizi kim tutar?

Siz "Duygusalsınız"

Siz "Duygusalsınız"

Siz gözünün ucunda bir damla yaşla dolaşanlardansınız. Duygularınız sizin her şeyiniz, merhametli, şefkatli, arkadaşlarının kıymetini bilen ve kıymeti bilinen, en zor anlarında dostlarının yanında olan, onlara omuz veren birisiniz. Bu yüzdendir ki şu hayatta kimseye nasip olmayacak kadar çok gerçek (!) arkadaşınız var.

Siz "Muhalifsiniz"

Siz "Muhalifsiniz"

Belki aşırı belki kararında ama siz muhalefet etmeden duramıyorsunuz. Bir yere mi gidilecek gidilmesin, akşam şu mu yenilecek yenilmesin, bu filme mi gidilecek gidilmesin. Her olayda eleştirilecek bir yön bulmada sizden iyisi yok. Bu ara sıra çevrenizdekileri rahatsız etse de etrafınızdaki insanlar sizin bu hallerinize artık alışmış durumda.

Siz "Lidersiniz"

Siz "Lidersiniz"

Siz asla dizginleri başkasının eline bırakacak türde bir insan değilsiniz. Her şey sizin kontrolünüzde olmalı, her şeyin işleyişini, nasıl ilerlediğini bilmelisiniz. Dününüz ile bugününün asla aynı olmamalı sürekli ilerlemeli ve gelişmelisiniz. Asla başkasının ayak izlerine basmamalısınız siz, hep karda ilk izi bırakan siz olmalısınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
62
49
25
24
23
18