Görüş Bildir
Haberler
Önder Özen: "Her An Beşiktaşlı Olabilir"

Önder Özen: "Her An Beşiktaşlı Olabilir"

Fatih
02.04.2014 - 23:12

Transfer Açıklaması: 'Her An Beşiktaşlı Olabilir'

Werder Bremen forması giyen Aaron Hunt'ın ismi sezon sonu için Beşiktaş'la anılıyordu. Siyah beyazlı kulübün futbol genel direktörü Önder Özen, Hunt'ın transfer gündemlerinde olduğunu doğruladı.

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Aaron Hunt transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yeni sezon için 10 numara pozisyonuna oyuncu baktıklarını ifade eden özen adaylar arasında olan Hunt'la görüştüğünü söyledi.

NTVSPOR'a konuşan Özen, 10 numara pozisyonu için 6-7 futbolcu ile ilgilendiklerini, Hunt'ın da bu isimler arasında olduğunu söyledi. Hunt'ın eşinin Türk olması, Spor Toto Süper Lig'de yerli statüsünde oynayabileceği yorumlarını beraberinde getirmişti. Önder Özen bu konuyla ilgili ise, “En az üç yıl evlilik gerekiyor. Zaten eşiyle birlikte görüşmemiz yaptık, çok güzel bir aileler. Hülle evliliğinden söz etmiyoruz, bir avantajı olabilirse değerlendirilir dedi. Werder Bremen altyapısından yetişen Aaron Hunt, Bundesliga'da 10 sezondur top koşturuyor. Orta alanda hücuma dönük oynayan 28 yaşındaki oyuncunun, Werder Bremen formasıyla çıktığı 266 resmi maçta 48 golü bulunuyor.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın