Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatınızda Hangi Dönemde Yaşadınız?

etiket Önceki Hayatınızda Hangi Dönemde Yaşadınız?

Osman Avcı
09.10.2014 - 12:58 Son Güncelleme: 09.10.2014 - 16:33

Yaşadığınız birçok yer olabilir; ama burası aslında neresi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce, şu anda nerede yaşadığınızı öğrenelim!

2. Okul hayatınızı (Lise, Üniversite, Yüksek Lisans vb.) bize tanımlar mısınız?

3. Ne kadar spiritüel birisiniz?

4. Okuduğunuz kitaplar genellikle hangi türdedir?

5. Hangi dünya mutfağı size daha çok hitap ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Annenizin doğum gününü unuttunuz diyelim. Bu durumda ne yaparsınız?

7. Bir yapı seçin!

8. Hangisi olmadan yaşayamazsınız?

9. Son soru: Hak ettiğinizi düşündüğünüz terfi, dallamanın birine verildi. Tepkiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Ortaçağ Avrupası" çıktı!

Önceki hayatınızda Ortaçağ Avrupası'nda yaşadınız. Öncelikle siz tam bir 'sert çocuk'sunuz. Bu yönünüzle kafanın dikine gitmenin resmisiniz adeta. Ama bu kesin tavırlarınız size oldukça iyi gidiyor; üstünüze çok yakışıyor yani. Şövalye ya da kraliyet ailesi üyesi olmanız çok büyük olasılık ayrıca. Bu yüzden kibarlığa önem verdiğinizi söylemek gerek. Kısaca kabalık hiç size göre değil eksalansları :)

"Göktürkler Zamanı" çıktı!

"Göktürkler Zamanı" çıktı!

Önceki hayatınızda Göktürkler döneminde yaşadınız. Siz en asil duyguların insanısınız. Kardeşlik ve dostluğa o kadar önem veriyorsunuz ki, sanki hayatta daha önemli bir şey olamazmış gibi... Hatta bir ülkeyi, bir ekmek gibi ikiye bölüp yönetiyorsunuz (Siz hep doğuda tabii ki :) Kardeşliğe önem vermenizse kesinlikle tevazunuzdan ileri gelmekte. Yoksa siz tam bir alfasınız; lider yani. Bir 'kurt' sürüsündeki 'başbuğ' ya da 'asena' misali!

"Fransız Devrimi" çıktı!

Önceki hayatınızda Fransız Devrimi döneminde yaşadınız. Siz, bu dünyayı değiştiren insanların arasındasınız yani. Haksızlığa karşı Demokles'in kılıcı gibi indiniz, adaletsizliklerin başına. Ekmek yerine pasta yemeyi tercih de etmediniz, tek istediğiniz bir kuru ekmek ve bunun için de savaştınız. Fikirlerin insanız ayrıca da ve şu kesin ki 'zamanı gelmiş fikir kadar tehlikelisi yoktur.' Son olarak: Liberté, égalité, fraternité

"Mayalar Dönemi" çıktı!

"Mayalar Dönemi" çıktı!

Önceki hayatınızda Mayalar Dönemi'nde yaşadınız. Sizin için olmazsa olmaz şey yaratıcılık. Bu yüzden sanata meraklı ve yeteneklisiniz; artistik bir insansınız bir nevi. Ayrıca oldukça gizemli, pandoranın kutusu gibi bir insan olduğunuzu da söylemek gerek. Kafanızın içinden ne geçtiği, o an ne düşündüğünüz ve bilginizin/gücünüzün nereye kadar ulaşabileceği tam bir muamma!

"Lale Devri" çıktı!

"Lale Devri" çıktı!

Önceki hayatınızda Lale devri çocuğuydunuz. Bu yönünüzle siz tam bir eğlence gurususunuz. Lale devrinin insanından başka bir şey beklemek, zaten büyük ahmaklık. Sizdeki eğlenmenin türüyse, 'evde sıkıldık, hadi dışarı çıkalım' asla değil, bir yaşama biçimi adeta. Estetikle de pek bi' sıkı fıkısınız. Güzel olan her şeyi seviyorsunuz çünkü. Mesela güzel bir kadın/erkek kokusu için kolunuzun dirseğe kadar olan kısmını verebilirsiniz. Güzele karşı bariz bir zaafınız var kısaca, ey Lale Devri çocuğu :)

"Antik Mısır Dönemi" çıktı!

"Antik Mısır Dönemi" çıktı!

Önceki hayatınızda Antik Mısır döneminde yaşadınız. Yani bilgi ve entelektüellik demek, siz demek. O kadar okuyup, o kadar çok yorum yapıyorsunuz ki, işte ortaya sizin gibi bir 'bilge' çıkıyor. Öngörünüz oldukça kuvvetlidir. Olacak şeyleri, sağduyu ve bilginizle önceden.. çok önceden rahatlıkla tahmin edebilirsiniz. Hayır hayır, bu asla falcılık ya da müneccimlik değil. Her şeyin cevabı aslında kitapların satır aralarında gizli, ahh azıcık okusalar, size böyle doğa üstü güçler yüklemezler.

"Antik Yunan Dönemi" çıktı!

"Antik Yunan Dönemi" çıktı!

Önceki hayatınızda Antik Yunan Döneminde yaşadınız. Bu yüzden tam bir hedonist, tam bir hazcısınız. Öte yandan siz gerçek bir lider, tam bir felsefe insanı ve entelektüelsiniz. Ayrıca ilk demokratlardansınız. Şu anki hayatınızda politikacılık ya da akademisyenlikle uğraşıyor olmanız kuvvetle muhtemel. Eğer uğraşmıyorsanız, deneyebilirsiniz; çünkü ruhunuzda böyle bir şey var!

"Antik Roma Dönemi" çıktı!

Önceki hayatınızda Antik Roma döneminde yaşadınız. Siz güce inanlardansınız ve gücü hep kendi elinizde bulundurmak istiyorsunuz. Çünkü biliyorsunuz ki, zayıf olan hayatta kalamaz. Bu yüzden sırtınızı duvardan başkasına yaslamıyorsunuz, Brütüsler pek bir fazla! Bunun yanında mükemmeliyetçi ve sinamekisiniz: Yapılan hiçbir şeyi beğenmez; illaki elinizi o işe değdirirsiniz. Öbür türlü içiniz rahat etmez!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
52
44
40
12
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ridoben

Önceki hayatınızda Antik Yunan Döneminde yaşadınız. Bu yüzden tam bir hedonist, tam bir hazcısınız. Öte yandan siz gerçek bir lider, tam bir felsefe insanı v... Devamını Gör

aryaagulen

"Lale Devri" çıktı!

:-)

"Fransız Devrimi" çıktı!