Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatında Nasıl Öldün?

etiket Önceki Hayatında Nasıl Öldün?

Yung Boş Ada
07.03.2015 - 17:41 Son Güncelleme: 08.03.2015 - 05:01

Önceki hayat hep çok gizemlidir, acaba var mıydı, acaba kimdim ben gibi sorular sorduk hep kendimize. İşte şimdi de acaba önceki hayatımda nasıl öldüm sorusunun cevabını bulacaksın. Hemen başla ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlamadan önce senin cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki sen kendini nasıl görüyorsun?

3. Diyelim ki patronundan sürpriz bir bonus aldın, bu parayı nasıl değerlendireceksin?

4. Şimdi de bir kare seç!

5. Peki hangisini tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence neden öldün?

7. Sana en büyük korkunu sorsak?

8. Peki hayatını biri ya da birileri için tehlikeye atar mısın?

9. Peki sana en kötü alışkanlığını sorsak bize ne dersin?

10. Son olarak, senin kaderini belirleyecek bir sayı seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kurtuluş Savaşı'nda şehit oldun!

Kurtuluş Savaşı'nda şehit oldun!

Sen o kadar cesur, vatan sever ve kahraman yürekli bir insansın ki senin ölümün başka şekilde olamazdı. Dişini tırnağına katarak varınla yoğunla ayağında ayakkabın bile olmadan kanının son damlasına kadar cesurca savaştın ve şehitlik mertebesine eriştin. Bu ülke sana minnettar.

Patrona Halil İsyanı'nda öldün!

Patrona Halil İsyanı'nda öldün!

Sen Lale Devri zamanında yaşayan rahatına düşkün, zevk-i sefa içinde yaşayan mutlu bir insandın. Fakat Lale Devri senin gibi insanlara refah, mutluluk getirirken başkalarına ise mutsuzluk ve yokluk getirdi. Bu yüzden artık dayanamayıp isyan çıkardılar ve sen de bu isyana kurban giden insanlardan oldun.

Haşhaşiler tarafından suikaste uğradın!

Haşhaşiler tarafından suikaste uğradın!

Sen Selçuklular zamanında yaşayan büyük bir insandın. Yaptığın işler halka yarar sağlarken Hasan Sabbah'ın Haşhaşilerinin canını sıkmış olsa gerek ki senin için bir suikast planı hazırlayıp hançerle seni infaz ettiler. Çok yazık oldu sana.

Bir dinozor tarafından öldürüldün!

Bir dinozor tarafından öldürüldün!

Sen o kadar hareketli, maceracı ve meraklı bir insandın ki, olur olmadık şeylerin peşinden koşardın hep. Ee şimdi senin orada ne işin vardı demeden de edemeyeceğiz. Dinozorların ağası sayılan T-Rex'in ayağının altında bu kadar çok dolaşırsan olacağı buydu. Sonunda seni yedi! Geçmiş olsun.

Titanik'le birlikte battın!

Titanik'le birlikte battın!

Sen çok zengin bir insandın geçmişinde. Bu yüzden de tarihin en görkemli gemisi olan Titanik'e binmesen olmazdı kesinlikle. Titanik'te çok görkemli günler geçirdin, çok mutlu oldun fakat talihsizlik işte. Batmaz denen gemi battı. Sen de tarihin en önemli olaylarından birine tanık oldun ve bu dünyadan görkemli bir şekilde ayrıldın.

Hürrem Sultan'ın entrikalarına kurban gittin!

Hürrem Sultan'ın entrikalarına kurban gittin!

Sen o kadar güzel o kadar çekici bir kadındın ki, Hünkar'ın seni fark etmemesi imkansızdı. Has Oda'ya gittiğin o geceden sonra Hürrem'in gözü senin üzerinden bir saniye olsun bile ayrılmadı. Her adımını izledi ve planını yaptı. Sonunda da seni sessiz sedasız bir şekilde öldürttü. Çok yazık oldu, belki Hünkar'ın yeni gözdesi bile olabilirdin.

IV. Murat tarafından idam edildin!

IV. Murat tarafından idam edildin!

IV. Murat çok otoriter bir padişahtı ve sözünü bir kez söyler bir daha geri dönüşü olmazdı. Çok sert yasakları vardı. Bunlardan biri de alkol, tütün ve kahve ürünlerinin kullanılmasını yasaklamasıydı. Fakat sen başına buyruk, kuralları takmayan, alkolik değil ama içmeyi seven bir insandın. Bu yüzden de padişahın gizli baskınlarından birinde yakalanıp idam edildin. Nereden bilebilirdin ki böyle olacağını?

Ortaçağ'da veba salgınına kurban gittin!

Ortaçağ'da veba salgınına kurban gittin!

Zamanında Kara Ölüm de denilen Veba salgınının olduğu dönemlerde yaşıyordun. Oldukça titiz ve dikkatliydin halbuki. Vebaya yakalanmamak için o kadar çok uğraştın ki. Fakat sakınan göze çöp batar derler, kurtulamadın. Veba seni de pençesine geçirdi ve sonunda öldün. Yapabileceğin hiçbir şey yoktu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
559
223
150
101
89
88
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın