Görüş Bildir
Haberler
Önce Disiplin Kuruluna Ardından Mahkemeye Verdi!

Önce Disiplin Kuruluna Ardından Mahkemeye Verdi!

Batuhan
02.03.2014 - 11:51

Önce Disiplin Kuruluna Ardından Mahkemeye Verdi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu eski başkanı Şeref Nasır'ı önce disiplin kuruluna ardından mahkemeye verdi.

Başkan Fikret Orman'ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kendisinin bir fotoğrafına yaptığı yorum nedeniyle Divan Kurulu eski başkanı Şeref Nasır'ı disiplin kurulu ve mahkemeye verdi. Fikret Orman'ın daha önce katıldığı bir gecede, dans ederken çekilen fotoğrafına yorumda bulunan ve bu durumu eleştiren Nasır'ın bu tutumu başkan Orman tarafından hakaret ve rencide edici bulunarak mahkemeye ve Disiplin Kurulu'na verilmesine sebep oldu.

MAHKEMEYİ FACEBOOK SAYFASINDAN DUYURDU

Konuyu yine Facebook sayfasından gündeme taşıyan Şeref Nasır, 'Sayın Orman'a soruyorum, son Trabzonspor maçından sonra sizin Facebook'a koyulan, Türk adet ve örflerine, geleneklerimize göre neşe ifade eden bir hareketinizin altına yazdığım o neticeden dolayı üzüntü duyduğum bir yazıyı büyüterek beni Disiplin Kurulu'na verdiniz. Yetmiyormuş gibi savcılığa şikayet ettiniz. Gelen davette Uzlaştırma Savcılığını da yeni öğrendim. Memnuniyetle gidip konuşacağım' şeklinde yazdığı yazının devamında başkan Orman'a sorduğu sorular ile eleştirilerine devam etti.

Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/fikret-orman-di...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0