Görüş Bildir
Haberler
Ömer Çelik: 'Ahmet Hakan'ı Darp Eden 3 AK Parti Üyesi İhraç Edildi'

Ömer Çelik: 'Ahmet Hakan'ı Darp Eden 3 AK Parti Üyesi İhraç Edildi'

Deniz Gök
02.10.2015 - 18:02 Son Güncelleme: 02.10.2015 - 21:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazeteci Ahmet Hakan'a saldıranlardan üçünün AK Parti üyesi olduğunun tespit edildiğini açıkladı. 

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Çelik, 'Bu 3 kişinin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildi. Şiddete başvuran bu şahısların ihracı hızla gerçekleşecektir' dedi.

'Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan saldırı sonrasında, saldırganlardan üçünün partimizin üyesi olduğuna dair haberleri dikkatle inceledik” diyen Çelik, bu kişilerin partiye üyelik kaydının tesbit edildiğini söyledi.

Ömer Çelik, “Bu zihniyetin partimizde yeri yoktur. Partimizin mahkûm ettiği bir zihniyete sahip olanlar, bırakın üyeliği, AK Parti'nin yakınından bile geçemezler” dedi.

“Şiddete başvuran bu şahısların ihracı hızla gerçekleşecektir. Bunların Ak Parti ile organik bağı olamaz” diyen parti sözcüsü, “Gazetecilere dönük şiddeti bir kere daha lanetliyoruz” diye yazdı.

Hürriyet gazetesi yazarı ve CNN Türk'te program sunucusu olan Ahmet Hakan Coşkun, program çıkışı kendisini takip eden ve evinin önünde yolunu kesen dört kişinin saldırısına uğramış, saldırganlar kısa sürede yakalanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0