Görüş Bildir
Haberler
Ölümün Kimin Elinden Olacak?

etiket Ölümün Kimin Elinden Olacak?

Yung Boş Ada
27.10.2015 - 13:40

Acaba sana kim kıyacak, katilin kim olacak? Öğrenmeye hazır mısın? Hadi hemen teste başla o zaman!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Sınıf/iş arkadaşlarına eşek şakaları yapar mısın?

2. Sence gürültülü bir kahkahan mı var peki?

3. Yalnız mı yaşıyorsun yoksa birileriyle mi?

4. Dışarıda yemekten hoşlanır mısın?

5. Peki dışarıda yemeğe gittiğin zaman iyi bahşiş verir misin?

5. Peki dışarıda yemeğe gittiğin zaman iyi bahşiş verir misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Küçükken yaramaz bir çocuk muydun?

7. Senden yardım isteyenlere yardım eder misin?

7. Senden yardım isteyenlere yardım eder misin?

8. Son olarak: Hiç gaz çıkarıp da suçu başkasının üstüne attığın oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Komşunun küçük çocuğu!

Komşunun küçük çocuğu!

Yıllarca ona eziyet ettin: Bilgisayarınla oynamak istedi, telefonuna bakmak istedi, eşyalarını karıştırmak istedi, yüzünle oynamak istedi, istedi de istedi... Ama sen hiçbirine izin vermedin. Hatta ona eziyet ettin, onunla dalga geçtin. Eline gereksiz bir şey verip 'al bununla oyalan' dedin, yere düşünce güldün. Bu küçük çocuk bunların hepsini biriktirdi. Seni intikam listesinin başına ekledi! Artık hiç de küçük değil ayrıca ve seni bulup intikamını almak için geliyor. Dikkat etsen iyi olur...

Komşunun kedisi!

Komşunun kedisi!

Dünyanın en sevimli ve pofuduk varlıkları olan kediler zararsız gibi görünseler de o sevimli suratlarının arkasına gizledikleri şeytani planları hiç ama hiç kimse tahmin edemez. Şu an komşunun kedisi olmayabilir, ama bir gün olacak. O kedi senin attığın her adımı sinsi sinsi izleyecek; ağzına attığın ve onunla paylaşmadığın her lokma için planlarını daha da şeytani hale getirecek. Neden mi? Bir nedeni yok, senden sebepsiz yere nefret edecek o kedi. Bu yüzden komşunun kedisi olduğu zaman ona iyi davransan iyi olur güzel dostumuz.

Kendi kendini öldüreceksin!

Kendi kendini öldüreceksin!

Yanlış anlama, intihar falan etmeyeceksin tabii ki de. Ama ölümünü sen kendin ellerinle hazırlayacaksın. Tüm kötü alışkanlıkların bir bir burnundan gelecek. Daha çok çalışmak için aldığın kafeinler, daha çok eğlenmek için aldığın alkoller, tembelliğinden yapmadığın sporlar senin bedenini iflas ettirecek. Yol yakınken yaşam tarzına çeki düzen versen iyi edersin bizce.

Müdürün!

Müdürün!

Sen yokken her şey çok güzeldi. Müdürün otoritesini oturtmuş, çalışanlarıyla birlikte gül gibi(!) geçinip gidiyordu. Fakat bir gün sen geldin: Sen ve etkileyici dehan! Hem insan ilişkilerin hem de elde ettiğin mükemmel başarılar sayesinde iş yerinin gözdesi haline geldin! Müdürünün gözüne de girdin; ama ne girmek, adamın gözüne battın resmen. Seni otoritesi ve koltuğu için bir tehdit olarak görmeye başladı! Seni ortadan kaldırmak için de planlar yapmaya başlaması kısa sürmedi tabi. Bizce ya işini değiştir ya da müdürünle iyi anlaşmaya çalış!

Evine temizliğe gelen abla!

Evine temizliğe gelen abla!

Çok tatlı bir ablamız olduğu kesin bu ablamızın, fakat insanın da sabrı bir yere kadar dayanıyor. Yalan yok, senin evini biz de temizlesek seni öldürmek için planlar yapmaya başlarız yani! Arkadaşım, bir insan nasıl bu kadar dağınık olabilir yaa?! O ablamız sabahtan akşama kadar uğraşıp evini pür-i pak yapıyor, sen ise saatler içinde eskisinden de berbat hale getirmeyi beceriyorsun! İnsan gerçekten hayret ediyor!

Eski öğretmenin!

Eski öğretmenin!

Eskiden hiç de uslu bir çocuk olmadığını hepimiz biliyoruz. Hatta öyle ki bir öğretmenin tüm meslek hayatı boyunca görebileceği en haylaz, en yaramaz, en asi ve zor öğrenci sendin! Bugüne kadar kaç öğretmeni ağlatmış, kaç öğretmene sinir krizi geçirtmişsindir kim bilir. Ama içlerinden biri var ki, en çok onu zorlamış, onu mahvetmişsin. Kim olduğunu bizce sen çok iyi biliyorsun. O seni hiç unutmamış, yıllarca içindeki öfke büyüdükçe büyümüş. Öyle ki ölmeden önce yapacakları listesine altın harflerle yazmış seni öldürme arzusunu. Bizce gidip bir an önce gönlünü al sen onun, sonra çok geç olabilir...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2629
842
692
409
304
166
54