Görüş Bildir
Haberler
Öldükten Sonra Geriye Ne Kadar Miras Bırakacaksın?

etiket Öldükten Sonra Geriye Ne Kadar Miras Bırakacaksın?

Gelmiş geçmiş en zengin insanlardan biri olarak ölüp sülalene bin yıl yetecek miras mı bırakacaksın, yoksa arkandan 'Bizim 50 lirayı da ödeyip gideydi iyiydi' mi diyecekler? Testi çöz ve hep beraber öğrenelim! 😁

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaç çift ayakkabın var diye soralım bir önce.

1. Kaç çift ayakkabın var diye soralım bir önce.

2. Ne sıklıkla dışarıdan yemek siparişi verir veya yemeğini dışarıda yersin?

3. Parayla ilişkini en iyi anlatan gif'i seç desek?

4. Peki maaşını aldığın an ile arkadaşından ayın o ilk borcunu istediğin an arasında ne kadar zaman olur genelde?

5. Şans oyunlarıyla aran nasıl diye sorsak?

5. Şans oyunlarıyla aran nasıl diye sorsak?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bir arkadaşta olması gereken en önemli özellik?

7. Biraz da bilinçaltını keşfedelim bakalım. Burada ne görüyorsun?

7. Biraz da bilinçaltını keşfedelim bakalım. Burada ne görüyorsun?

8. Son olarak alışveriş yapmakla arandaki ilişkiyi de öğrenelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Onlarca milyar TL!

Onlarca milyar TL!

Zengin olmak resmen senin kaderin! Para konusunda o kadar titiz ve dikkatlisin ki, her harcamanı kayıt altında tutuyor ve gereksiz harcamalar yapmama konusunda kendini çok iyi yönetiyorsun. Hal böyle olunca sahip olduğun paranın miktarı da günden güne, yıldan yıla artacak doğal olarak. Bu para yönetimi yeteneğinle mükemmel bir yaşlılık geçirip tatil için ülkelerden ülke beğeneceğine, lüks yatlardan özel uçaklara kadar her şeye sahip olacağını tahmin ediyoruz. Öldüğünde yedi sülaleni krallar gibi yaşatacak kadar büyük, dünyanın sayılı devasa servetlerinden birine sahip olacağına adın gibi emin olabilirsin!

50 milyon TL!

50 milyon TL!

Arkanda gerçekten büyük bir miras bırakacağını söylemek yanlış olmaz. Yine de zaman zaman yaptığın bazı hatalar nedeniyle çok daha büyük bir servete sahip olma şansını kaçırdığını söylemeliyiz. Tabii bu miktarda bir servetle krallar gibi yaşayacağın bir gerçek yine de. İstediğin her yeri gezecek, istediğin her hayalini gerçekleştireceksin. Fakat geride bırakacağın, aklının nimetlerini kullanarak kazandığın bu devasa mirasın, akıllı kullanılmadığı takdirde torunlarının torunlarına bile kalmadan suyunu çekebilir. 'Ben öldükten sonra çok da umrumda' sanki dersen de saygı duyar, ileride zengin olduğunda bu testi hatırlayıp bizi de görmeni dileriz :)

50 bin TL!

50 bin TL!

Arkanda öyle büyük bir servet bırakmayacağını söyleyebiliriz, ancak hiç yoktan iyidir.. Para yönetimi konusunda devasa bir başarın yok belki, ancak yine de çok da kötü olmadığını belirtmeliyiz. Önüne gelen fırsatları biraz daha iyi kullanabilirsen servetini bir kaç kat daha artırabilirsin. Ayrıca miras olarak geriye çok büyük bir meblağ bırakmayacak olsan da, sıkıntıları olmayan bir yaşam sürdüğünü ve istediğin şeylerin önemli bir kısmını gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz; yani telaşa gerek yok!

12 TL!

12 TL!

'En azından bir şey bırakmışım' diye sevinme, o 12 TL de borç olarak kalmış olacak. Eline hiç para geçmedi mi, yoksa milyarları mı yedin yuttun bilmiyoruz; ancak şu bir gerçek ki yaşamının sonuna geldiğinde geride en ufak bir birikim bile bırakamamış olacaksın. Parayla aran maalesef hiç iyi olmayacak, olamayacak. Tutumluluk nedir bilmezsen olacağı bu tabii, ne bekliyordun ki?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
481
379
197
132
53
45
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nedim Karaca

Ulan öldüğümde neden sülalemi krallar gibi yaşatıyım ki. Çalışıp kazansınlar kazandıklarını yesinler. Paramı bilim kurumlarına falan dağıtırım.

Hazal LittleVenus

Peki, sen 50 milyon sen milyon miras bırakmışsın sen bu parayı sen ne yaptın?

Sema Danacı

12 TL! 12 TL! "En azından bir şey bırakmışım" diye sevinme, o 12 TL de borç olarak kalmış olacak. Eline hiç para geçmedi mi, yoksa milyarları mı yedin yu... Devamını Gör