Görüş Bildir
Haberler
Öldüğü İddia Edilen Kim Jong-un'un Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Öldüğü İddia Edilen Kim Jong-un'un Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Haftalardır ortada gözükmeyen ve öldüğü iddia edilen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un, ülkenin başkenti Pyongyang'da gübre fabrikasının açılışını yaparken fotoğrafları ortaya çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un, ülkenin başkenti Pyongyang'da gübre fabrikasının açılışını yaparken fotoğrafları ortaya çıktı.

Kuzey Kore resmi haber ajansı KCNA'da yer alan habere göre, son haftalarda sağlığının yerinde olmadığı ve öldüğü yönünde söylentiler ortaya çıkan Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un'un gübre fabrikasının açılışını yaparken fotoğrafları yayımlandı.

Kardeşi ve üst düzey bürokratlarla birlikte

Kardeşi ve üst düzey bürokratlarla birlikte

Başkent Pyongyang'daki gübre fabrikasının açılışına katılarak kurdele kestiği görülen Kuzey Kore liderine küçük kız kardeşi Kim Yo-jong ve Kuzey Koreli üst düzey yöneticilerin eşlik ettiği fotoğraflarda yer aldı.

Kim hakkındaki söylentiler

Kim hakkındaki söylentiler
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuzey Kore lideri Kim hakkında son haftalarda sağlığının yerinde olmadığı veya öldüğü yönünde söylentiler ortaya atılmıştı.

Kim'in durumu hakkında tavsiyede bulunmak üzere bir grup Çinli doktorun bu ülkeye gittiği ileri sürülmüş, Kuzey Kore liderinin 12 Nisan'da kardiyovasküler bir operasyon geçirdiği ve iyileşme sürecinde olduğu yönünde haberler çıkmıştı.

Hong Kong Uydu Televizyonu, Kim'in öldüğünü duyurmuş, bu haber ise herhangi bir yetkili tarafından doğrulanmamıştı.

Kim'in, 15 Nisan'da Kuzey Kore'nin kurucu lideri, büyükbabası Kim Il-sung'un doğum günü kutlaması dahil önemli etkinliklere katılmaması, sağlığı hakkında spekülasyonlara neden olmuştu.

ABD Başkanı Donald Trump da Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında iddialara ilişkin, 'Bu konuda bir fikrim var ama size şu an söyleyemem. Onun iyi olmasını diliyorum. Çok da uzak olmayan bir gelecekte, Kim'den bir haber alabiliriz.' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
6
4
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hv.p.cvs.

yine gülüşüne güneşi sığdırmış kurban oldugum :)

Faruk Sütüseven

o yanaklara güneş sistemini bile sığdırırsın amk

Holyknowledge

Gübre fabrikası yakışır.

feyk

gitgide enine daha cok genisliyor. anlasilan imparator caligula gibi bir sey olmus, en yakinindakiler bile kim reis ne bu hal kendine az dikkat et diyemiyor.... Devamını Gör