Görüş Bildir
Haberler
"Galatasaray Maçını Kaybedelim Ama Şampiyon Olalım"

"Galatasaray Maçını Kaybedelim Ama Şampiyon Olalım"

Enver K.
07.05.2015 - 13:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın yıldızlarından Olcay Şahan, şampiyonluk yarışı ile ilgili konuştu.

Olcay Şahan , düzenlediği basın toplantısında, 'İnanıyorum şampiyon olacağız. Sezona iyi başlayan takım bizdik. Her hafta sağa sola uçtuk. Şampiyonluğu en çok biz hak ediyoruz. Kendi futbolumuzu oynadığımız sürece karşımızda rakip yok.' dedi.

'GALATASARAY MAÇINA KADAR...'

Galatasaray maçına kadar ligde şampiyonluk yarışının kopabileceğini söyleyen Olcay, 'Galatasaray maçı şampiyonluk maçı olmayabilir diye düşünüyorum. Daha doğrusu, daha önce kopabilir diye düşünüyorum. Bir takım derbiden önce yarıştan kopabilir.' ifadelerini kullandı.

'HABERLER YALAN'

Beşiktaş'ta üç yıldır parası kalmadığını söyleyen Olcay, 'Futbolcuların parası Beşiktaş'ta kalmaz. Yazılan haberler doğru değil. Takımın içerisinde isyan yok, moral bozukluğu yok. İsyan olsa, Trabzon'da öyle performans göstermeyiz. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük camiası. Kimsenin parası kalmaz.' ifadelerini kullandı.

'ŞAMPİYONLUK GELSİN, DERBİ ÖNEMLİ DEĞİL'

Son olarak yaklaşan Galatasaray maçı ile ilgili konuşan Olcay, 'Galatasaray maçını kaybedeyim ama şampiyon olacaksam herşey benim elimdeyse bunu tercih ederim. O kupayı kaldırmak daha çok önemli. Derbilere gelecek yıl devam ederiz.' diye konuştu.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0