Görüş Bildir
Haberler
'Twitter’ımın Ele Geçirilme Durumu Oldu'

'Twitter’ımın Ele Geçirilme Durumu Oldu'

adem kara
03.01.2014 - 12:37 Son Güncelleme: 03.01.2014 - 12:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olaylı tweetin sahibi olan İHA muhabiri konuştu

İHA muhabiri katıldığı radyo programında tepki çeken mesajına açıklık getirdi. Twitter hesabından yazdığı mesajda faili meçhul cinayetleri övdüğü iddia edilen İHA muhabiri Bülent Velioğlu, “Atilla Güner’le Akşam Postası” programının editörü Cengiz Erdil’in sorularını yanıtladı. Velioğlu; “Dünya görüşü olarak öyle bir insan değilim” diyerek kendini savundu.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bolu Büro Şefi Bülent Velioğlu’nun kendine ait Twitter hesabından yazılan; “Zaman zaman yaşanan faili meçhuller o ülkeye huzur getirir. Bu kadar konuşan olmaz. Ortalık zevzekle doldu.” ifadeleri olay oldu. Büyük tepki toplayan bu sözlerin ardından söz konusu tweetlerini silen Velioğlu daha sonra da Twitter hesabını kapattı.

RS FM’de yayınlanan “Atilla Güner’le Akşam Postası” programının editörü Cengiz Erdil’e konuşan Bülent Velioğlu, Twitter hesabının birileri tarafından ele geçirilmiş olabileceğini söyleyerek, “Dünya görüşü olarak öyle düşünen biri değilim” diye kendini savundu.

“TWİTTER’IM ELE GEÇİRİLMİŞ OLABİLİR”

Cengiz Erdil Bülent Bey, Twitter’da bir mesajınız var sonra iptal ettiniz ama çok yanlış anlaşıldı galiba.

Bülent Velioğlu Bakın; dünya görüşü olarak herkes beni çok iyi tanır. Bolu’da kime sorsanız tanırlar. Akşam yanlışlıkla o mesajı ben bunu şirketime de şey yaptım. Twitter’ımın ele geçirilme durumu oldu. Kim tarafından olduğunu da bilmediğimiz için böyle bir şey yapabiliyoruz. Ben onu yazsam bile benim etrafımdaki insanlar inanmaz. Zaten inanmadılar sabahtan beri arıyorlar beni. Ben dünya görüşü olarak kesinlikle böyle bir insan olamam zaten.

Medyaradar

Kaynak: http://www.medyaradar.com/olayli-twee...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0