Görüş Bildir
Haberler
Okullar Açılmadan Önce Uygun Fiyata Satın Alabileceğiniz Kırtasiye Ürünleri

etiket Okullar Açılmadan Önce Uygun Fiyata Satın Alabileceğiniz Kırtasiye Ürünleri

Ezgi Bulut
05.08.2021 - 10:30 Son Güncelleme: 05.08.2021 - 11:05

Kırtasiye alışverişi elbette çok zevkli hem de sadece çocuklar için değil, yetişkinler de rengarenk defter, kalem ve aksesuarlara bayılıyor. Üstelik pandemi sebebiyle evlerden uzaktan çalışmaya alıştığımız için, odamızı ofise çevirmek için de kırtasiye alışverişi kaçınılmaz. Gelin birlikte hem işlevsel hem de dekorasyon olarak kullanılan ve hayatımıza canlılık katan kırtasiye ürünlerine göz atalım. Bu ürünler aynı zamanda çok da güzel hediyelik olabilir. 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kağıt

1. Kağıt

En başlıca ürün kesinlikle kağıtlar. Ancak kağıt israfından kaçınmayı unutmayın. Mopak kazançlı ofis kağıtları düşük maliyeti ile tasarruf sağlamakta. 

Motivasyonunuzu arttırmak için rengarenk kağıtları da tercih edebilirsiniz.

2. Defter

Dikkatinizin dağılmasını istemiyorsanız düz defterleri kullanmaya devam edin ancak bana enerji veriyor diyorsanız artık birbirinden farklı birçok defter modeli var. İster sizi çalışmaya teşvik edecek sözlerin yazdığı defterler, isterse sevdiğiniz bir çizgi film karakteri ya da desenler... Bu seçimler ufak ama etkili dokunuşlar :)

Desenli defter modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

3. Kalem

3. Kalem

Kalemler de kırtasiye ürünleri içinde sonsuz güzellikte çeşitliliğe sahip ürünlerden. Ancak 'ben kendimi özel hissetmeliyim' diyorsanız Pigado kişiye özel kalem tam size göre. Ayrıca bu güzel hediyeyi sevdiğiniz bir kişiye de armağan edebilirsiniz.

Farklı kalem çeşitlerini buradan inceleyebilirsiniz.

4. Masaüstü düzenleyici

4. Masaüstü düzenleyici

Bazen masanın üstü dağılmış kalemler, notlar ve küçük malzemeler ile dikkat dağıtıcı hale gelebiliyor. Bambum masa düzenleyici çalışma ortamınızı düzenlerken çok farklı bir hava da katacak.

Farklı modelde düzenleyicilere buradan ulaşabilirsiniz.

5. Planlayıcı takvim

5. Planlayıcı takvim

İster öğrenci olun ister çalışan, işlerinizi bir takvim üzerinde planlamak sizi hep bir adım öteye taşıyacaktır. Rennway yapışkanlı planlayıcı takvim manyetik yapısı, yazılıp silinebilen yüzeyi ile duvarınızda kolaylıkla kullanabileceğiniz bir takvim. 

Farklı planlayıcılara buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ajanda

6. Ajanda

Plan program demişken ajandalar yılların planlayıcısı. Klasik bir çizgideyim diyorsanız bu telefon kılıflı deri ajanda tam sizlik! Daha farklı tasarımlar istiyorum diyorsanız Harry Potter ajandasına göz atabilirsiniz.

7. Metal pano

7. Metal pano

Masanızın üstünde kalabalık not defterleri ve eşyalar olmasından rahatsız oluyorsanız ışıklı metal pano tam size göre. Hem fotoğraflarınızı asarak tatlı bir manzara yaratabilirsiniz hem de notlarınız için rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Duvarı daha da doldurmak isterseniz mantar pano da işinizi görecektir.

8. Not kağıtları

8. Not kağıtları

Önemli notlar için sıkça kullanılan yapışkanlı kağıtları (post-it) unutmamak lazım. Fosforlu renkleri ile isteseniz de görmezden gelemeyeceğiniz görevleriniz için hazır olun :)

Farklı bloknotlara buradan ulaşabilirsiniz.

9. Kitap okuma ışığı

9. Kitap okuma ışığı

Çalışmalar gece de devam ettiğine göre hem kitaplarınız hem de makaleleriniz için kullanabileceğiniz kitap arası okuma ışığı size çok yardımcı olacak.

Farklı okuma ışıklarını buradan inceleyebilirsiniz.

10. Çanta

10. Çanta

Hem bilgisayarınızı hem de evraklarınızı koyabileceğiniz bu laptop çantası dokusu ve rengiyle her aman yanınızda taşıyabileceğiniz bir ürün.

Farklı modellere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hobi malzemeleri

11. Hobi malzemeleri

Kırtasiye sadece ihtiyaç alışverişi yapılamayacak kadar geniş ve eğlenceli bir yer. Birçok farklı alanda hobi malzemesini barındırıyor. Kendinize ait olanı bulmak için hepsinden denemeye değer. 1000 parça puzzle ilk adım olabilir.

Maket, oyun, puzzle, ebru, dart, resim, oyun hamuru birçok farklı hobi ürününe buradan ulaşabilirsiniz.

12. Dekorasyon

12. Dekorasyon

Dekorasyon da en az ihtiyaçlar kadar önemli ve motive edici unsurlar. Duvara asılabilen ışıklı yapraklar şimdilerde oldukça popüler. 

Duvar yazıları, tablolar, fotoğraf albümleri, saatler, mumlar, duvar halıları ve farklı çeşit dekorasyon ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
12
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın