Görüş Bildir
Haberler
Okuduğunuz An 'Başlarım Böyle Aşka' Diyeceğiniz Seri Katillerle Aşk Yaşayan Bi' Garip Kadınlar

Okuduğunuz An 'Başlarım Böyle Aşka' Diyeceğiniz Seri Katillerle Aşk Yaşayan Bi' Garip Kadınlar

Aşk elbette çok güzel bir duygu fakat şimdi okuyacağınız içerikteki kadınlar, türlü iğrençlikteki suçlara bulaşmış suçlulara sırılsıklam aşık. Eğer 'bu neyin kafası?' diye ufak bir sorgulama anı yaşamak istiyorsanız, içeriğimize buyurabilirsiniz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Charles Manson ve Afton Burton

1. Charles Manson ve Afton Burton

Şüphesiz Charles Manson, 20. yüzyılın en kötü şöhretli kült liderlerinden biriydi. Manson aslında hiç kimseyi öldürmemiş olsa da, 1969'da takipçileri tarafından işlenen “Sharon Tate cinayeti” onu kötülüğün yüzü olarak gördü.

Manson Ailesi tarikat üyeleri ya onun kıyamet vizyonlarına güvendiler ya da takip etmeye teşvik edildikleri suçlu yaşam tarzından keyif aldılar. Her iki durumda da, Kaliforniya'daki vahşi suçları, 1960'larda ortaya çıkan karşı-kültür hareketinin tartışmalı bir şekilde sona erdiğini gösteriyordu.

1971'de Manson, ünlü aktris Sharon Tate ve diğer altı kişiyi öldürmekten hüküm giydi. Başlangıçta suçlarından dolayı ölüm cezasına çarptırılmış olmasına rağmen, California 1972'de ölüm cezasını geçici olarak askıya aldı. Bu yüzden onun yerine ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Ancak Afton Burton için Manson tüm suçlamalardan masumdu ve haksız yere hapsedilmiş bir çevreciydi. Manson'ın insanoğlunun çevreyi yok etmesi hakkında oldukça etkili yazılar yazdığı doğru olsa da, korkunç suçları için aleyhindeki kanıtlar çok genişti.

Manson, Burton doğmadan yaklaşık 20 yıl önce ömür boyu hapis cezası alsa da Burton, ona o kadar kapılmıştı ki, onun gözüne girmeye ve onunla evlenmeye karar verdi ve tam olarak bunu yaptı.

Burton, Manson'la henüz 17 yaşındayken yazışmaya başladı. Sonunda tüm birikimini Illinois'deki evinden 2007'de Manson'ı hapishanede ziyaret etmeye başladığı California'ya taşımak için kullanacaktı.

Burton'ın Manson'ı görebilmesi için yaptığı bu fedakarlık, sonunda çiftin 7 Kasım 2014'te evlilik cüzdanlarını almasına yol açtı. Manson'ın “Yıldız” olarak adlandırdığı Burton, o sırada 26 yaşındaydı. Manson 80 yaşındaydı.

2. Ted Bundy ve Carole Ann Boone

2. Ted Bundy ve Carole Ann Boone

Ted Bundy, 12 yaşındaki bir çocuğu kaçırmak ve öldürmekten yargılanırken, Carole Ann Boone sadece onunla ilişkisini sürdürmekle kalmadı, onunla evlenmeyi ve çocuğunu doğurmayı kabul etti.

Bundy ve Boone ilk olarak 1974'te Washington, Olympia'daki Acil Servis Departmanında birlikte çalışırken tanıştılar. Ünlü seri katil, gündüzleri yetkililerin kayıp kadınları aramasına yardım ediyordu. Ama geceleri onları gizlice öldürüyor ve yok ediyordu.

İster hibristofili, ister onu değiştirebileceğine dair derin bir inanç olsun, Boone'un psikotik katile olan bağlılığı ilk kez 1975'teki ilk tutuklanmasından sonra belgelendi. İkisi sadece mektuplarla yazışmakla kalmadı, Boone onu yedi gün boyunca hapishanede ziyaret etti. 

Bazıları Boone'un Bundy'nin 1977'de Colorado hapishanesinden kaçmasına yardım ettiğini düşünüyor, ancak bu henüz kanıtlanmadı. Tartışılmaz olan şey, onun gittiği yere gitmesi ve suçluluğunun ezici kanıtına rağmen onu her ne pahasına olursa olsun şiddetle savunmasıydı.

Bundy ölüm hücresindeyken, o ve Boone 1982'de bir kız bebek sahibi oldular ancak evlilik ziyaretlerine teknik olarak izin verilmediğinden kimse bunun nasıl olduğundan tam olarak emin değil.

Her halükarda, Rose Bundy 1982'de doğdu ve çift, Boone 1986'da Bundy'den boşanana kadar birkaç yıl hapishanede aile ziyaretlerinde buluştu. Söylendiğine göre Boone, 1989'daki idamından önce onu bir daha hiç görmedi veya konuşmadı.

3. Richard Ramirez ve Doreen Lioy

3. Richard Ramirez ve Doreen Lioy

Bir yıldan biraz fazla bir süre boyunca Richard Ramirez , Los Angeles'tan San Francisco'ya kadar California'yı terörize etti. 1984 ve 1985 yıllarında en az 14 kişiyi öldüren Ramirez, daha çok “Gece Avcısı” olarak biliniyordu.

Diğer seri katillerin aksine Ramirez, yoluna çıkan herkesi öldürmeye istekliydi. Hem erkekleri hem de kadınları öldürdü, bazıları 20'lerinde, bazıları da 60'larında ya da daha büyüktü. İnsanları öldürmenin yanı sıra, birden fazla kadına tecavüz etti ve birkaç evi soydu.

Takma adından da anlaşılacağı gibi, suçları genellikle geceleri insanların evlerine girdikten sonra gerçekleşti. Ürkütücü bir şekilde, suçlarının birçoğu aynı zamanda bir tür Şeytani ritüeli de içeriyordu.

Nihayet 1985 yılının Ağustos ayında Ramirez çabucak parmaklıklar ardına konuldu ama bazı kadınlar ona her zamankinden daha yakın olmak istedi.

Ramirez, sayısız aşk mektubu aldı. Ancak Doreen Lioy adlı bir dergi editörü, ısrarı nedeniyle göze çarpıyordu. 11 yıl boyunca ona 75 mektup gönderdi. Mahkûmiyetine ve suçlarının tüyler ürpertici kanıtlarına rağmen, her zaman onun masum olduğuna inandı. 1996 yılında ikili evlendi.

4. Lyle Menendez ve Rebecca Sneed

4. Lyle Menendez ve Rebecca Sneed

Bu listedeki diğer cani adamların aksine, Lyle ve Erik Menendez, suçlarından dolayı pişmanlıklarını dile getirdiler. 20 Ağustos 1989'da ebeveynlerini öldürdükleri için ömür boyu hapsedilen iki kardeş, yaptıklarının yanlış olduğunu anlamış görünüyorlar.

Şimdi 52 yaşında olan Lyle Menendez, 18 yaşındaki erkek kardeşiyle birlikte ebeveynleri Kitty ve Jose Menendez'e ateş açtığında 21 yaşındaydı. 

Savcılık, Menendez kardeşlerin ailenin mirası için bu cinayeti işlediğini söyledi. Ancak kardeşler, kendilerini istismar eden babalarına ve istismarı görmezden gelen annelerine karşı savunma yaptıklarını iddia etti. Sonuçta, hem Lyle hem de Erik, iki adet birinci derece cinayet ve cinayet işlemek için komplo kurmaktan suçlu bulundu ve şartlı tahliye olasılığı olmaksızın ömür boyu hapse mahkum edildi.

Durumun ciddiyetine rağmen, her iki kardeşin de tonlarca hayran tarafından takip edilmesi uzun sürmedi. Eski Playboy modeli Anna Eriksson, duruşmayı televizyonda izlerken, Lyle ile özel bir bağ hissetti.

Ona 'sert durmasını' söyleyen bir mektup yazmaya karar verdi ve ikisi arasında bir mektuplaşma başladı. 1996'da evlendiler ancak 2001'de Lyle'ın başka kadınlara mektup yazdığını öğrendikten sonra boşandılar.

Sadece iki yıl sonra, Lyle 2003'te tekrar evlendi. Rebecca Sneed ile birbirlerini birkaç yıldır önceden tanıyorlardı. Yani Sneed'in suçlarından habersiz olmasına imkan yoktu.

Düğünleri Mule Creek Eyalet Hapishanesinde maksimum güvenlikli bir ziyaret alanında gerçekleşti.

Haliyle, Lyle ve karısı yaklaşık 20 yıllık evliliğe yaklaşıyor.

5. Kenneth Bianchi ve Shirlee Joyce Book

5. Kenneth Bianchi ve Shirlee Joyce Book

1977 ve 1978 yılları arasında dört ay boyunca Los Angeles tepeleri cesetlerle dolup taştı. Cesetlerin hepsi 12 ila 28 yaşları arasında kadın ve kız çocuklarıydı.

Failin bir değil iki erkek olduğu ancak Şubat 1978'de belirlendi. Kenneth Bianchi ve kuzeni Angelo Buono, Jr. Bu iki isim birkaç ay içinde 10 kadar kadının tecavüz ve işkence işkence edip öldürdü.

Yakalandıktan sonra iki isim parmaklıklar ardında hapsolsa da tecavüz ve cinayetten hüküm giyen Kenneth Bianchi bir kadının rüyalarını süslüyordu.

Shirlee Joyve Book ve Bianchi, 1986'da mektuplar aracılığıyla yazışmaya başladılar. Çift, Eylül 1989'da şahsen tanışıp evlenene kadar düzenli olarak mektuplaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Charles 'Tex' Watson ve Kristin Svege

6. Charles 'Tex' Watson ve Kristin Svege

Ağustos 1969'da Manson'ın takipçileri tarafından işlenen Sharon Tate cinayetleri Amerikan kültürünün temellerini sarstı. Manson'ın kendisi cinayetler nedeniyle dünya çapında ün salmış olsa da, kirli işlerin çoğunu Watson yaptı. 23 yaşındayken Sharon Tate ve arkadaşlarını öldürmesi Watson'ı dünyanın en kötü şöhretli katillerinden biri yaptı. Sonunda yedi birinci derece cinayetten ve bir cinayet işlemek için komplo kurmaktan mahkum edildi.

Ölüm cezasına çarptırılmasına rağmen, California 1972'de ölüm cezasını geçici olarak askıya aldı. Bu yüzden onun yerine ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 

Hapisteyken Kristin Svege isimli hayranı ile mektuplaşmayan başlayan Tex, 1979'da Svege ile evlendi ve hapishane ziyaretlerinden 4 çocuk sahibi oldu.

Çift 2003'te boşandı. İlişkilerinin neden sarpa sardığı belli olmasa da, Watson'ın ömür boyu hapsedilmesi her zaman arka plandaydı.

7. Oscar Roy Bolin ve Rosalie Martinez

7. Oscar Roy Bolin ve Rosalie Martinez

Martinez, Oscar Ray Bolin ile 1995 yılında Hillsborough County'deki kamu avukatının ofisinde çalışırken tanıştı ve onun davasına atandı.

Zaten adam kaçırma ve tecavüz suçlarından cezasını çeken Bolin, daha sonra 25 yaşındaki Natalie Blanche Holley, 26 yaşındaki Teri Lynn Matthews ve 17 yaşındaki Stephanie Collins'i öldürmekten suçlu bulunacaktı. Ama Martinez onun masumiyetine ikna oldu. Tecavüz ve adam kaçırma gibi başka suçlardan suçlu bulunmuş olması bile onu etkilemedi. 5 Ekim 1996'da telefonla evlendiler. 

Bolin, düğünlerinden sadece birkaç gün sonra ölüme mahkum edildi. O günden sonra Martinez, kocasının masum olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yaptı. Sonunda, kocasını aklamak için yaptığı birçok girişim başarısız oldu ve 2016'da öldürücü iğneyle idam edildi. Kocasına sonuna kadar sadık kaldı ve kocası öldürülmeden önce gördüğü son insanlardan biriydi.

8. Philip Jablonski ve Carol Spadoni

8. Philip Jablonski ve Carol Spadoni

Kadınların seri katillere aşık olmasının bir şok olduğunu düşündüyseniz, Carol Spadoni'nin hikayesi sizi dehşete düşürecek. O sadece hüküm giymiş katil Phillip Jablonski ile evlenmekle kalmadı, aynı zamanda iyi halden şartlı tahliye olan kocasının son kurbanı oldu.

Spadoni kocasıyla 1978'de Jablonski'nin gazetedeki kişisel ilanına yanıt verdikten sonra tanıştı. Spadoni'nin zevkine göre, onun kadar bir ilişki sürdürmeye istekli görünüyordu. Dikkat çekici bir şekilde, önceki karısını öldürdüğü için hapsedilmiş olması onu caydırmadı.

Sonraki birkaç yıl boyunca Spadoni ve Jablonski birbirlerini biraz daha iyi tanımaya başladılar. Ve 1982'de çift, San Quentin Hapishanesinde evlendi.

Bir noktada Spadoni, Jablonski ile ilişkisini bitirmek istedi ve bir arkadaşına onun “tuhaf” olduğunu söyledi. Ama 1990'da Jablonski'nin iyi halden salıverileceğini öğrendiğinde, işte o zaman gerçekten korkmaya başladı. O sırada annesi Eva Petersen ile yaşıyordu ve Jablonski'nin kendisine veya annesine zarar vermesinden çok korkuyordu.

Bu arada, Jablonski, özgür bir adam olduğunda Spadoni ile yaşayacağını varsayıyordu. Serbest bırakılmadan önce eşyalarını bile evine gönderdi. Spadoni ve annesi, bir arkadaşını eşyalarını taşıması için ikna etmeyi başardı hatta endişelerini bildirmek için şartlı tahliye memuruyla temasa geçti. Bu yüzden memur, Jablonski'nin Burlingame, California'daki evini hiçbir koşulda ziyaret etmesini yasakladı.

Polisleri dinlemeyen Jablonski sadece 46 yaşındaki Spadoni'yi kendi evinde öldürmekle kalmadı, aynı zamanda 72 yaşındaki kayınvalidesini de öldürdü. İki kadını sadece bıçaklayıp vurmakla kalmadı, öldükten sonra vücutlarını da parçaladı. Hatta öldükten sonra Petersen'a tecavüz etti.

9. Angelo Buono Jr. ve Christine Kizuka

9. Angelo Buono Jr. ve Christine Kizuka

Angelo Buono Jr., kuzeni Kenneth Bianchi ile birlikte, 1977 ve 1978 yılları arasında dört ay içinde en az 10 kadına tecavüz etti, işkence yaptı ve öldürdü. Buono, birden fazla suçtan suçlu bulunmasına rağmen, bir şekilde evlenmeyi başardı. 

Christine Kizuka, üç çocuk annesi ve eyalet İstihdam Geliştirme Departmanı'nın Los Angeles ofisinde yöneticiydi. O zamanlar 35 yaşında olan Kizuka, Buono gibi biriyle birlikte olmak isteyecek son kişi gibi görünüyordu.

Folsom Hapishanesinde hapsedilen Buono, 1986'da Kizuka ile evlendi. Buono yeniden evlenirken mutlu görünse de, eşiyle hiçbir zaman evlilik ziyaretleri hakkı kullanamadı.

Buono 2002 yılında 67 yaşındayken kalp krizinden öldü. Kizuka'ya gelince, nerede olduğu bir sır olarak kalıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
9
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adige Shapsug

Kadınlar da mazoşist bir taraf var kesin ve net. Bizde de var böyle arızalı tiplere aşık olanlar.

favilla favilla

Klasik kadınlarin bir şeyi düzeltme birine şevkat uygulama icgudusunun abartılmış versiyonu . güya herkesin iteledigi iflah olmaz bir suçluya inanacak kendin... Devamını Gör

favilla favilla

tabi sosyopat insanların genelde yakışıklı bir dış görünüşe sahip olması da bir etken.

T C Ahmet Yılmaz

İşte bu yüzden yanlız kadınlar kedi besliyor . Az eziyet çekeyim , FAZLA RAHATIM , etrafımda bencil bir erkek yok açığı kedi gibi bir yaratıkla kapatayım mod... Devamını Gör