Görüş Bildir
Haberler
Oktay Saral: 'Kürkçü'ye 4-5 Yumruk Savurdum'

Oktay Saral: 'Kürkçü'ye 4-5 Yumruk Savurdum'

Batuhan
19.02.2015 - 11:35 Son Güncelleme: 19.02.2015 - 14:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meclis Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi görüşmeleri sırasında çıkan kavganın tartışmaları sürüyor. 

Dün HDP'li Ertuğrul Kürkçü tarafından mümkün olan her yerde muhalefete saldırdığı ifade edilen ve tokmağı fırlatan kişi olduğu açıklanan AK Parti Milletvekili Oktay Saral Star Tv'de o anları anlattı:

'Ben sabrımın sonuna kadar bekledim. Sonra kürsünün oraya gittim. Hasip Kaplan dün normal bir insan olmadığını gösterdi. İnsanı çıldırtacak söylemler içerisinde bulunuyorlar. Pervin Buldan ve Sebahat Tuncel, Mustafa Elitaş'ı kıskaca almış. Gittim Sebahat Hanım'a 'Utanmıyor musunuz? Sizin ne işiniz var burada' dedim. Sebahat Tuncel'e vurmadım sadece ittim. Sonra Ertuğrul Kürkçü geldi. Yakasından tuttum. Hiçbir şey yapmadım. O benim yakamdan tuttu, ben onun yakasından tuttum biraz gittik. Hakaretvari konuşmaya başladı, 4-5 yumruk salladım. Yalan yok ben açık yüreklilikle konuşuyorum.'

CHP’li vekillerin de araya girmesinin ardından tokmağı eline refleks olarak aldığını savunan Saral,“Aldım attım. Ama üzerilerine vurup vurmadığımı bilmiyorum”  ifadesini kullandı. Saral “Ben kavgacı değilim” diyerek kendini savundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0