Görüş Bildir
Haberler
Okmeydanı'nda Gergin Gece

Okmeydanı'nda Gergin Gece

Fatih UZUN
13.03.2014 - 23:22 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 09:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Okmeydanı'nda Gergin Gece

Berkin Elvan için düzenlenen cenaze töreninin ardından Okmeydanı'nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Karamanoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından, dün akşam da olay yeri yakınındaki Kuzey Sokağı'nda toplanan bir grup, ateş yakarak slogan attı.

22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu'nun dün akşam öldürülmesini protesto eden yaklaşık 100 kişilik bir grup Karamanoğlu'nun hayatını kaybettiği Fatih Sultan Mehmet Caddesi Çeşme Durağı yakınında toplandı.

Burada ateş yakan ve süreklü tekbir getiren grup, 'Burak'lar burada Berkin'ler nerede' diye sloganı eşliğinde ellerinde sopalarla yürüdü. Polis, grubun mahalleye girmemesi için barikat kurdu.

Polis, Okmeydanı'ndaki önlemlerini artırırken, bölgeye Özel Harekat Timleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin ellerinde tabanca ve otamatik silahlarla önlem aldığı görüldü.

Yürüyüşe geçen gruptakiler, güvenlik amacıyla bölgeye gelen polislerin oluşturduğu barikatla karşılaşınca geri döndü. Grubun, Kuzey Sokağı başındaki bekleyişi sürüyor.

Bu arada, Okmeydanı'nın ara sokaklarında toplanan küçük gruplar tarafından polis ekiplerine havai fişek atıldı.

Piripaşa İlköğretim Okulu'nun arka sokağından silah sesleri gelmesi üzerine polis ekipleri o bölgeye yönelerek araştırma başlattı. Basın mensupları da güvenlik amacıyla buradan uzaklaştırıldı.

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk Twitter hesabından 'Okmeydanında ara sokaklardan polise ateş açıp kaçan kişiler oldu. Ölü ya da yaralı yok' diye yazdı.

AA / DHA

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/tu...

Fotoğraf: @EzgiDumn

Fotoğraf: @SsC__

Fotoğraf: @dewedersim

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf:  @halkalimorca

Kaynak: T 24

DHA

DHA

DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0