Görüş Bildir
Haberler
Oje Kurutmanın Püf Noktaları Nelerdir?

etiket Oje Kurutmanın Püf Noktaları Nelerdir?

Elif Altunten
06.05.2014 - 12:34 Son Güncelleme: 06.05.2014 - 13:36

Ojelerinizin kuruması için bekleyemiyorsanız, bu metodları uygulamanız ojelerinizin daha hızlı kurumasını sağlayacaktır.

Buzlu su ojelerinizin kurumasını oldukça hızlandırır. Ojenizi sürdükten sonra su ile koyduğunuz bir kabın içerisine bir kaç parça buz ekleyerek parmaklarınızı bir-iki dakika kadar içerisinde bekletin. Buzlu su ojelerin kurumasını hızlandıracaktır.

İlginç fakat yapışmaz pişirme spreyi ile hızlı bir kuruma sağlayabilirsiniz. Ojelerinizi sürdükten sonra PAM yapışmaz pişirme spreyini elinizden 10cm kadar uzakta tutarak tırnaklarınızın üzerine gelecek şekilde püskürtün. Spreyi sıkıp, yaklaşık 1-2 dakika bekledikten sonra ellerinizdeki kalıntıları durulayın. Yalnız spreyi hemen sıkıp bekletmeden durulamanız negatif sonuçlar verebilir. Bu ilginç oje kurutma yöntemiyle de etkili ve hızlı bir kurutma sağlamış olacaksınız.

Oje çıkarıcı pamuk ped ve alüminyum folyo ile kurutma. Oje çıkarıcı pamuk pedini ıslatıp parmağınızın üzerine yerleştirin. Kaymayı ve bulaşmayı engellemek için küçük bir parça alüminyum folyo ile sarın. Alüminyum folyo pamuğu sabitleyerek kaymasını önleyecek ve ojenizin hızlı bir biçimde kurumasını sağlayacaktır.

Bir diğer etkili ve klasik oje kurutma yöntemi ise oje şişesini çevirme yöntemi. Tırnaklarınızı ojeledikten sonra oje şişesini iki elinizin arasına alarak, ellerinizi öne-geriye doğru hareket ettirerek şişeyi dairesel döngülerle çevirin. Böylece ojelerinizin hızlı bir şekilde kuruduğunu göreceksiniz.

haber kaynağı: stilveyasam.com/güzellik-bakım

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın