Görüş Bildir
Haberler
Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur Mu?

Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur Mu?

Erman Arslan
12.07.2015 - 09:26 Son Güncelleme: 12.07.2015 - 16:12

Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur Mu?

Şimdi sizi yakın geçmişe götürmek istiyorum, Yıldırım Demirören 'YETER' tepkilerinin arttığı dönemlerde ya istifa edecekti ya da öyle bir hamle yapmalıydı ki, taraftarın gözünü bir şekilde boyamalı ve kendisine yöneltilen eleştirileri bir nevi övgüye çevirmeli veya en kötü ihtimalle kendi üzerindeki olumsuz ilgiyi dağıtmalıydı. Peki Yıldırım Demirören ne yaptı? Gelin şimdi beraber biraz beyin cimnastiği yapalım ve olaya mizahi açıdan bakalım :)

'Demirören artık tepkilerden bıkmıştır ve istifa etmeyi ciddi ciddi düşünmektedir. BJK Nevzat demir __tesislerindeki odasında kara kara düşünürken odaya o dönemki sağ kolu Serdar Adalı girer, Serdar Adalı Başkanın haleti ruhiyesini hiç beğenmemiştir. Başkanın neden bu ruh halinde olduğunu bildiği için de, kendi fikrini hiç düşünmeden ortaya atar. Quaresma'yı alalım! Gerekirse Simao'yu alalım! Guti Real Madrid'den ayrılmayı düşünüyormuş, onu bile alabiliriz. Hepsi paraya bakar başkanım, Sen yüreğini ferah tut der ve avrupa seyahatine çıkarak Türkiye'ye gelen en kariyerli futbolculardan olan bu isimleri Beşiktaş'a kazandırırlar. Transferler bir bir gelirken, YETER diye bağıran beşiktaş taraftarı bir anda YETMEZ demeye başlamıştır. Demirören durur mu? Arkasından Almeida, Fernandes gibi Portekiz akımının devamını da aksatmaz.'

Tabii yukarıda anlattığım konu tamamen farazi bir durumdur :) Türkiye'de ki Futbolcu, başkan, Taraftar, Hakem ve olmazsa olmazımız Futboldaki Siyaset, Çok ironik durumlar yaratmaktadır. Toplum olarak bir çok konuda balık Hafızalı olduğumuz için, önemli konuları bile anında belleğimizden silme yeteneğine sahibiz.

Aslında gelmek istediğim yeri siz anladınız! :) Tabi ki iyi bir Futbol izleyicisi olarak bende Türkiye'de büyük isimler, dünya markaları ve üst düzey futbolcular top koştursun isterim. Ancak malumunuz ki, Geldiğinde Binlerce kişinin karşılayıp havaya attığı Futbolcu, daha yere düşerken diğer futbolcuya koşuyoruz ve havadaki futbolcu bir sinek edasında yere yapışıyor. Aslında yurt dışına giden futbolcularımız çok doğru tespitler yapıyorlar görmek, duymak istemiyoruz orası ayrı ama Medya'nın bu konudaki tavrı da yeterince yıkıcı orası kesin.

Neyse, lafı fazla uzatmayalım, Aslında bu yazının ana konusu olan Fenerbahçe ve transferleri konusundaki düşüncelerim tamamen yukarıda özetlenmiştir. Aynı senaryoyu, 4. yıldızı kaybetmiş olan Aziz yıldırım cephesinden değerlendirerek Nani, Robin Van Persie, Simon Kjaer ve adını hatırlayamadığım 3-5 yabancı Transferlerine bir de bu açıdan bakın istedim :)

Hırs İnsanı Bitiren Yegane şeydir, Siz siz olun Hırsınızın kurbanı olmayın :) Hadi Eyvallah...

Kaynak: http://www.yirmibirdakika.blogspot.co...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın