Görüş Bildir
Haberler
Öcalan'dan Bir Mektup Daha!

Öcalan'dan Bir Mektup Daha!

Fatih UZUN
26.04.2014 - 19:22

Öcalan'dan Bir Mektup Daha!

İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere adaya giden BDP-HDP heyeti, döndü.

Heyet, İmralı Adası’nda Öcalan’la 3 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde dönen heyet, görüşmeyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Öcalan’ın 30 Mart yerel seçim sürecinde destek veren ve çalışmalarda aktif rol alanlara teşekkür ettiği belirtildi. Abdullah Öcalan, “Seçim öncesi ve seçim döneminde ortaya konan tüm baskılara, engellemelere ve başvurulan seçim hilelerine rağmen halkımızın kararlı iradesiyle ortaya çıkan sonucun önemli olduğunu, bu sonucun demokratik siyaset zemini ve sağladığı imkânlar bakımından örgütlü siyasal kurumlar tarafından doğru değerlendirilmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Türkiye emekçilerinin 1 Mayıs bayramını kutlayan Öcalan, emek mücadelesi başta olmak üzere bütün demokratik hak mücadelelerinde HDP’nin toplumsal muhalefet alanlarının tamamında örgütsel öncü ve birleştirici işlevinin tarihsel olduğunu belirtti. 1 Mayıs emek bayramına yönelik Türkiye emekçilerine daha kapsamlı bir mektup yazdığını ve bu mektubu 1 Mayıs’tan önce Türkiye emekçilerine ulaştırılmak üzere ileteceğini kaydetti.

  • gazetevatan.com
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/ocalanda...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0