Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: Saygı Duyulacak Bir Basketbol Oynuyoruz

Obradovic: Saygı Duyulacak Bir Basketbol Oynuyoruz

Fenerbahçe'nin Real Madrid'i 3-0'lık seriyle eleyerek Final Four'a yükselmesi sonrası baş antrenör Obradovic açıklamalarda bulundu. Saygı duyulacak bir oyun oynadıklarını dile getiren Obradovic, 'Buraya sadece bizim için final maçı olacağını düşünerek geldik. Kazanacağımıza olan inancımız tamdı. 4. ve 5. maçları oynayacağımızı hiç düşünmedik.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin baş antrenörü Zeljko Obradovic, saygı duyulacak bir basketbol oynadıklarını dile getirerek 'Oyuncularımı cesaretinden ötürü kutluyorum. İstanbul'da 2-0 yaptık ve buraya sadece bizim için final maçı olacağını düşünerek geldik. Kazanacağımıza olan inancımız tamdı. 4. ve 5. maçları oynayacağımızı hiç düşünmedik. İlk yarıda gergindik, ikinci yarıda gerginliğimiz attık. Bogdanovic ilk yarıda skorda yoktu, ikinci yarıda skora katkı sağladı. Oyuncularım olağanüstü, olağanüstü bir oyun oynadı.' dedi.

Obradovic, Final four'u düşünmek için daha uzun bir zaman olduğunu ifade ederken 'Şu an Türkiye ligi maçlarına bakacağız. Sonra Final Four'a konsantre olacağız. Laboral çok iyi bir takım. Zor bir gruptan ikinci çıktı. Çok değerli bir takım. Onların şu ana dek bazı maçlarını izledim. Daha çok maçlarını izleyip analiz edeceğiz. Ancak, bugünden Final Four'u konuşmak istemiyorum.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
6
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın