Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: "Oyundan Tatmin Oldum"

Obradovic: "Oyundan Tatmin Oldum"

Fatih
03.06.2014 - 23:47

Obradovic: "Oyundan Tatmin Oldum"

Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, sergiledikleri oyunun tatmin edici olduğunu söyledi.

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi ilk maçında Galatasaray Liv Hospital'ı 89-70 yenen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, sergiledikleri oyunun tatmin edici olduğunu söyledi.

Obradovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, play-off maçlarını çok enerjili oynamaları gerektiğinin altını çizerek, 'Bugünkü oyunumuzdan son derece tatmin oldum. Savunma açısından çok agresif oynadık ve kolay sayı bulma şanslarımız oldu. Bazı yerlerde de gerçekten şanslıydık. Preldzic'in attığı iki son saniye üçlüğü normal değildi' dedi.

Maçın ilk yarısında önde olmayı hak ettiklerini dile getiren Sırp teknik adam, 'Çünkü çok iyi oynadık. Play-off serisinde 48 saatte bir maça çıkılıyor ve elimden geldiğince tüm oyuncularımdan faydalanmak istiyorum. İki takım arasındaki bu diyalogdan da çok memnunum. Güzel ve sakin bir maçtı. İnşallah böyle devam eder' ifadelerini kullandı.

Obradovic, serinin ikinci maçının da çok önemli olduğunu vurgulayarak, 'Maç maç gitmemiz gerekiyor, yine çok zor bir ikinci maç olacak. Galatasaray'a son derece büyük saygımız var. Asıl kaliteleri bu akşamki gibi değil. Çok daha iyi oynayabileceklerini biliyoruz. Bizim de çok daha iyi oynayabileceğimiz zamanlar, basit hatalar yaptığımız zamanlar oldu. Maç boyunca iyi konsantre olmalıyız' şeklinde görüş belirtti.

Sarı-lacivertli genç oyuncu Berk Uğurlu ise maç değerlendirmesinde, ilk müsabakanın kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, 'Saha avantajı bizdeydi ve ilk maçı kazanmamız gerekiyordu. Hocamız da böyle söylemişti' dedi.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/basketbol/tbl/o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın