Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: "Oyuncularım Tarih Yazabilir"

Obradovic: "Oyuncularım Tarih Yazabilir"

Fatih
09.04.2015 - 23:02

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu son hafta maçında Anadolu Efes karşısında ciddiyetle mücadele ederek kazandıklarını söyledi.

Obradovic, 83-72 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncularının şu ana kadar Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla takdiri hak ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

'Sezon başındaki Panathinaikos ve Laboral Kutxa maçları dışında oyuncularım büyük bir ciddiyetle oynadı. Şu ana kadar taraftarlarımıza verdiğimiz tablodan çok mutluyum. Önümüzdeki hafta çok önemli bir dönem başlayacak ve çeyrek final maçlarını oynayacağız. 48 saat arayla çeyrek finalde hangi takıma karşı oynarsanız çok zor olur. Anadolu Efes de çok ciddi bir mücadele ortaya koydu. Umarım onlar da çeyrek finale kalır.'

Çok zorlu bir döneme girdiklerini aktaran Obradovic, çeyrek finalde 3 galibiyet alan takımın Dörtlü Final'e kalacağını hatırlatarak, 'Bu yüzden oyuncularımın mücadeleye hazır olması gerekiyor. Hickman'ın aramızda olmaması da üzücü. Çeyrek final oyuncularım için çok büyük bir fırsat ve tarih yazabilirler' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Futbol Takımı'na yapılan silahlı saldırıyla ilgili görüşleri sorulan Obradovic, 'Hayatım boyunca sporun sadece spor olduğunu vurguladım. Holiganizme hangi takım olursa olsun hep karşı oldum. Çok korkunç bir tabloydu. Kısa bir sürede de bu kişileri bulmaya çalışıyorlar. Hiçbir spor dalında umarım böyle bir şey olmaz' değerlendirmesinde bulundu.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0