Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: "Her İki Takım İçin De..."

Obradovic: "Her İki Takım İçin De..."

Fatih
10.04.2014 - 22:58

Obradovic: "Her İki Takım İçin De..."

THY Avrupa Ligi Top 16 turu son haftasında Anadolu Efes’i 84-65 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, Emir Preldzic’in kadro dışı bırakılıp bırakılmadığıyla ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

“Söylentiler, söylentilerdir. Ben bunun bir parçası değilim. Oyuncumuz bir hata yaptı, o kadar. Bu konuda söyleyecek başka bir şeyim yok. Her zamanki gibi takımla ilgili kararlar bana aittir. Daha her şeyi düşünmemiz için çok vaktimiz var. Söylentilerdeki gibi verilen bir karar yok.”

Anadolu Efes maçının bu sezon için Avrupa Ligi’ndeki son karşılaşmaları olduğunu hatırlatan Sırp başantrenör, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu akşam Top 16′daki son maçımızdı. Bütün sezon bizi destekleyen tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Bu akşam çok fazla iddiamız olmamasına rağmen buraya gelenlere de teşekkür ediyorum. Onların desteği bizim için çok önemli. İnşallah Türkiye Ligi’nde de bizi desteklemeye devam ederler. Bugünkü karşılaşma hakkında yorum yapmak çok zor. Anadolu Efes, çok fazla eksik oyuncu ile geldi. Oyun kurucuları yoktu. Bu durumda da oynamak onlar için çok zor oldu.”

Deneyimli başantrenör, Anadolu Efes karşısında bazı oyuncularını dinlendirmek istediğini belirterek, “Bazı oyuncuları dinlendirdim, bazılarına fırsat verdim. Son iki maçta uzunlarımız çok iyi oynuyor. Bugün Berk için yeteneğini göstermek adına güzel bir fırsat oldu. İnşallah gelecekte oynaması için ona daha da çok fırsat vereceğim. Bundan sonra Pınar Karşıyaka ile oynayacağız. Daha sonraki maçlara hazırlanmak için 7′şer günlük süremiz olacak. Onun için her şeye hazırlıklı olmamız gerekiyor. Anadolu Efes’e de Türkiye Ligi’nde başarılar diliyorum. Belki tekrar karşılaşırız” ifadelerini kullandı.

ANADOLU EFES CEPHESİ

Lacivert-beyazlı takımın Yunan başantrenörü Vaggelis Aggelou ise “Her iki takım için de bir üst tura çıkmak anlamında çok fazla şey ifade etmeyen bir maçtı” dedi.

İki takımın da genç oyunculara fırsat verdiğini anlatan Aggelou, “Bizim sakatlarımız var. Üç oyun kurucumuz sakatlığından dolayı bu karşılaşmada forma giyemedi. İyi bir mücadele ortaya koymaya çalıştık. Maçın bazı bölümlerinde istediklerimizi sahaya yansıttık, bazılarında yansıtamadık. Çok açık ki temaslar ve savunma ribaundları istediğimiz gibi olmadı. Savaşmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki Top 16′da elde ettiğimiz tecrübe, Türkiye Ligi’ndeki karşılaşmalarda bize faydalı olacaktır” diye konuştu.

Bu arada, Anadolu Efes’in yeni transferi DJ Stephens, İstanbul’a geldi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/10/obradov...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın