Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: "Galatasaray Galibiyeti Hakketti"

Obradovic: "Galatasaray Galibiyeti Hakketti"

Enver K.
09.03.2015 - 23:30

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde 92-88 yenildikleri derbide, Galatasaray Liv Hospital'ın hakkettiği bir galibiyet aldığını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, sarı-kırmızılı takımı tebrik ederek, 'Galatasaray Liv Hospital kesinlikle daha iyi oynadı ve kazanmayı hak etti. Gurur ve onurlarıyla bu atmosferde oynamaları için takımı hazırlamaya çalıştım. Rakibin çeşitli sorunları ve sakat oyuncuları olduğunu söyledim. Bu şekilde bile kazanmayı başardılar. Savunmamız çok kötüydü ve bu da bize maçı kaybettirdi' diye konuştu.

Maç öncesinde oyuncularına rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunduğunu vurgulayan Obradovic, 'Takımıma rakiple ilgi olarak, 'sorunlardan dolayı karşımıza güçlü çıkacaklar' dedim. Ne kadar istekli olduklarını gördük ve tablo ortada' ifadelerini kullandı.

Tecrübeli başantrenör, THY Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynayacakları Olympiakos maçı öncesi takımın moralini nasıl düzelteceğinin sorulması üzerine, 'Bana göre maç ve lig ne olursa olsun oyuncuların aynı motivasyonu taşıması lazım. Ben her zaman yaptığımı yağacağım. Bir oyuncunun motivasyonsuz olmasını kabul etmiyorum. Her şeyimizi vermemiz gerekir. Ben niye motivasyonumu kaybetmiyorum? Şu ana kadar birçok şey yaşadık. Sahada motivasyonunu göstermeyenler olursa, takımda kendilerine yer bulamazlar. Bu kadar basit' yanıtını verdi.

Sarı-lacivertlilerin skorer oyuncusu Andrew Goudelock ise çok zor bir maç oynadıklarını ve kötü savunma yaparak kaybettiklerini ifade etti.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/haber_24591...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın