Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: "Çok Kötüydük"

Obradovic: "Çok Kötüydük"

Fatih
26.09.2014 - 00:04

Obradovic: "Çok Kötüydük"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Uluslararası Gloria Cup Turnuvası'nda CSKA Moskova'ya 98-75 kaybettikleri maçta çok kötü oynadıklarını söyledi.

Obradovic, karşılaşmadan sonra Ülker Sports Arena'da düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, savunmada çok kötü ve isteksiz oynadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

'Kesinlikle savunma açısından çok kötüydük. Bundan dolayı da CSKA'ya yardımcı olduk. İstatistiklere bakmazsınız da hücumda çok kötü oynadığımızı söyleyebiliriz. 20 top kaybımız var. Zadar Turnuvası'nda da aynı sorunu yaşamıştık. Bu akşam farklı bir şey izledik. Maçtan keyif alan bir takımım vardı ama bu akşam çok farklıydı. Hazırlık sürecinde ilk defa böyle bir şey yaşadık. Bu da herkesi daha iyi anlamamız için bir fırsat oldu. Ana oyuncularımız çok kötü oynadılar. İyi ki hataları anlayabilmek için vaktimiz var.'

Obradovic, bugün kadroda yer almayan Oğuz Savaş ile Kenan Sipahi'nin sakatlıklarının bulunmadığını, diğer oyunculara şans vermek için böyle bir tercih yaptığını kaydetti.

Itoudis: 'Defanstan başlayarak çok iyi oynadık'

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis, çok iyi bir turnuva geçirdiklerini dile getirdi.

Itoudis, Fenerbahçe Ülker karşısında çok iyi savunma yaptıklarını anlatarak, 'Defanstan başlayarak çok iyi oynadık. Top kaybı yapmayınca hücumda daha iyi işler yaptık. Özellikle savunmada iyi işler yaptığımız sürece, hücumda bir şekilde işlerin yürüdüğünü görüyoruz' ifadelerini kullandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/tbl/ob...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın