Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: "Büyük Keyif Aldık"

Obradovic: "Büyük Keyif Aldık"

Fatih
11.10.2014 - 22:48

Obradovic: "Büyük Keyif Aldık"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, San Antonio Spurs'a 96-90 yenildikleri karşılaşmada, iyi bir takıma karşı oynadıklarını ve maçtan keyif aldıklarını söyledi.

Obradovic, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, güzel bir maç olduğunu belirterek, “İyi bir takım, iyi bir antrenör izledik. Oyuncularıma da bunu söyledim. Bu maçtan keyif aldık” dedi.

San Antonio Spurs ile oynamanın kendileri için özel olduğunu vurgulayan Obradovic, “Maçtan önce saatlerce onların maçlarını izledim. Dünyada hiçbir takımın yapmadığı kadar iyi top çeviriyorlar” ifadelerini kullandı.

Sırp antrenör, takımda genç oyuncular olduğunu, milli takımlarda oynayan oyuncuları bulunduğunu kaydederek, “Milli takıma gidip, geri geliyorlar. Birtakım değişiklikler getiriyor. Türkiye Ligi, 6 yabancı da düşünüldüğünde bu sene zorlu geçecek. Kendimizi buna hazırlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“Sık sık seyahatlere çıkıyoruz. Yorgunluk olabilir ama en üst seviyede oynamak zorundayız. Herkes takıma katkıda bulunmalı. Takım olarak oturup, nasıl oynayacağımıza dair karar aldık. Bogdanovic 1 numarada oynuyor. Burayı sorunsuz yöneten bir oyuncu. Agresif oyun basketbolda önemlidir. Bugün biraz çekingen oynadılar. Bu görmek istediğim bir şey değil. Potaya gitmelerini istiyorum. Avrupa Ligi’nde hedefimiz ilk 16′ya kalmak. Bu sezon rekor sayıda kombine bilet satılmış. Hedefimize ulaşmamız gerekiyor.”

Obradovic, Semih Erden ile ilgili bir soru üzerine, “Her oyuncuya nasıl yaklaşıyorsam, nasıl konuşuyorsam Semih ile de öyle konuştum. Ekibimizin bir parçası olmak istiyor. Ona fırsat tanıyoruz. Problemi, konsantrasyonunun kolay dağılması. Bu akşam da onu gördük. Takıma yapacağı en yüksek katkıyı vermesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Zeljko Obradovic, son periyotta kolundan sakatlık yaşayan Preldzic’in durumunda endişe edilecek bir şey olmadığını sözlerine ekledi.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/10/11/obradov...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın