Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: "Bizim İçin Çok Önemli Bir Galibiyet"

Obradovic: "Bizim İçin Çok Önemli Bir Galibiyet"

Fatih
06.02.2015 - 23:10

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Top 16 Turu F Grubu'nda İspanya'nın Laboral Kutxa takımını 91-90 yendikleri maçta önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Sırp koç, Ülker Sports Arena'daki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının özellikle ilk yarıda savunmadaki kötü oyununa ve toplamda 12 top kaybına dikkati çekerek, bunun kendilerini maçı yitirmeye yaklaştırdığını dile getirdi.

Önemli bir galibiyet elde ettiklerini, taraftarların salonda inanılmaz bir atmosfer yarattığını kaydeden Obradovic, 'Savunma açısından son dönemde oynadığımız seviyede oynamaya çalıştık. Maçın başından itibaren problemlerimiz başladı. Birebir oynadılar ve biz de son maçta çok iyi değildik' dedi.

Devre arasında da savunmada daha agresif oynamaları gerektiğini konuştuklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, rakiplerinin geride de olsa ileride de olsa aynı seviyede oynadığını aktardı. Maçta 15 sayılık fark yakalamalarının ardından biraz rahatladıklarını anlatan Obradovic, 'Top kayıpları bugün neredeyse maçın kaderini belirliyordu. 12 top kaybı ve bir top çalma çok fazla. Bunu maçın en kritik anında yaparsanız tabii ki problem olur. Onların attığı son iki atış girmedi. Bilemiyorum, bizim iyi savunmamızdan mı yoksa şansımızdan mı maçı kazandık. Bizim için çok önemli bir galibiyet. Taraftarlara da çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir atmosfer yarattılar' diye konuştu.

Laboral Kutxa Başantrenörü Ibon Navarro ise Fenerbahçe Ülker gibi bir takım karşısında kaybettikleri için üzgün olduğunu belirterek, 'Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. 15 sayı farktan geri dönmemize rağmen son pozisyonda kötü tercihler yaptık. Böyle oynadığımız bir maçı kaybettiğimiz için takımım adına üzgünüm' şeklinde değerlendirme yaptı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/eur...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın