Görüş Bildir
Haberler
O Ses Türkiye Feyyaz Şerifoğlu Kimdir? Camdaki Kız'ın Sedat’ı Yarışma Sahnesinde

O Ses Türkiye Feyyaz Şerifoğlu Kimdir? Camdaki Kız'ın Sedat’ı Yarışma Sahnesinde

TV8 ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan O Ses Türiye’de birbirinden ünlü isimler müzik hünerlerini sergileyecek. Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Sedat karakteri ile büyük ilgi toplayan Feyyaz Şerifoğlu da yarışmacılarından biri olacak. Peki, Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Feyyaz Şerifoğlu hangi rollerde oynamıştır? İşte Feyyaz Şerifoğlu’nun hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’de TV8’de yayınlanacak O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü ile yeni yıla merhaba diyecek. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk’ün yaptığı O Ses Türkiye yarışmasında bu akşam ünlü isimler yarışacak.

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Ajda Pekkan'ın vokalisti olan Feyyaz Şerifoğlu, 1991 Rize doğumlu. Şerifoğlu, üniversite eğitimi için Tekirdağ'a gelerek Tekstil Mühendisliği okudu.

Feyyaz Şerifoğlu’nun ilk single çalışması “Gidene” ise söz, müzik ve aranjesi Onur Özdemir’e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık’ta tüm dijital platform da yerini aldı.

Kırmızı Oda dizinde canlandırdığı Can karakteri ile hayran kitlesini artırdı.

Feyyaz Şerifoğlu, 2014 yılında Behzat Gerçeker öncülüğünde Enbe Orkestrası ile başladığı kariyer yolculuğuna birçok ünlü sanatçıyla sahne hayatına devam etti.

Feyyaz Şerifoğlu son olarak, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız’da Sedat karakterine hayat veriyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın