Görüş Bildir
Haberler
O Sene Bu Sene! MSI 2021 Öncesinde Temsilcimiz fastPay Wildcats'in Rakiplerini Tanıyalım

O Sene Bu Sene! MSI 2021 Öncesinde Temsilcimiz fastPay Wildcats'in Rakiplerini Tanıyalım

Temsilcimiz fastPay Wildcats, MSI 2021'de B grubunda yer alıyor. Finalde 1907 Fenerbahçe karşısında 3-1 kazanmayı başararak MSI 2021'e katılmaya hak kazanan fastPay Wildcats'in rakiplerini inceliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MAD Lions

MAD Lions

B grubu favorisi olarak görünen LEC şampiyonu MAD Lions vadiye Armut, Elyoya, Humanoid, Carzzy ve Kaiser beşlisi ile iniş yapıyor. Koç olarak ise Mac ve Kaas yer alıyor. LEC kış mevsimini 10 galibiyet 8 mağlubiyet ile 3. tamamlayan ekip Playoff'larda gösterdiği performans ile favori olmadıkları maçları kazanarak şampiyon olmayı başardı. Genel olarak takım savaşı kompozisyonları oynayan rakibimiz kazanmak için özellikle ormancıları Elyoya ve üst koridorları Armut'un başlatacağı takım savaşlarına ihtiyaç duyuyor. LEC Playoff'larında da gördüğümüz üzere takımın zayıf halkası alt koridor ikilisi Carzzy ve Kaiser olarak görünüyor. Özellikle alt koridor etrafında HolyPhoenix ve Farfetch ile alabileceğimiz üstünlükler MAD Lions karşısında kazanma yolunda en büyük gücümüz olabilir.

PSG Talon

PSG Talon

PSG Talon için turnuvanın en şanssız takımlarından birisi olduğunu söyleyebiliriz. Nişancıları Unified'in yaşadığı vize problemleri yüzünden yerine finalde 3-0 yendikleri Beyond Gaming'in nişancısı Doggo takıma dahil oldu. İki haftalık kısa bir süreçte Doggo'nun takım ve Kaiwing ile ne kadar adapte olabileceği soru işareti olsa da Doggo bireysel performans olarak Unified'dan çok da aşağı kalır bir durumda değil. PSG Talon vadiye Hanabi, River, Maple, Doggo ve Kaiwing beşlisi ile iniş yapacak. PCS 2021 kış mevsimini 17 galibiyet 1 mağlubiyet ile lider tamamlayan PSG Talon, finalde de rakibi Beyong Gaming'i 3-0 kazanarak PCS'i domine ederek MSI'a geliyor. Özellikle erken oyunda koridorlarda kurduğu baskı ile öne geçen PSG Talon ekibi koridor aşamasında üstünlük alamadığında veya geri düştüğünde istediği performansı göstermekte sıkıntı çekiyor. Oyunun erken aşamasını atlatmak takım savaşlarında gücümüzü göstermek PSG Talon karşısında en büyük gücümüz olabilir.

paiN Gaming

paiN Gaming

Ezeli rakibimiz Brezilya'nın bu seneki temsilcisi paiN Gaming, CBLOL 2021 Split One'da 11 galibiyet 7 mağlubiyet ile lig aşamasını 5. bitirmiş olsalar da playofflarda oynadıkları güzel oyunla birlikte şampiyon olmayı başardılar. Grubun en zayıf halkası olarak görülen paiN Gaming'in en tehlikeli silahları brTT ve onun Draven'ı, brTT metada olup olmamasına bakmaksızın ihtiyaç duyulduğu anda Draven tercihini yaparak maçları kazandırabiliyor. Seçim yasaklama ekranından istediğimiz gibi çıkmak ve oyunu takım savaşlarına taşımak bizim için en rahat galibiyet koşulu olacaktır.

Ve temsilcimiz fastPay Wildcats!

Ve temsilcimiz fastPay Wildcats!

Temsilcimiz fastPay Wildcats ise vadiye StarScreen, Ferret, Serin, HolyPhoenix ve Farfetch ile iniş yapıyor. Koç olarak ise Robogod ve Janus yer alıyor. Özellikle alt koridor ikilimizin uyumu, tecrübesi ve gücü rakipler için en büyük tehditlerin başında geliyor. fastPay Wildcats'e MSI 2021 B grubunda başarılar dileriz. O sene bu sene!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın