Görüş Bildir
Haberler
O Rapor Ortaya Çıktı! ''Muzun Kime Sallandığı Belli Değil''

O Rapor Ortaya Çıktı! ''Muzun Kime Sallandığı Belli Değil''

Batuhan
09.10.2014 - 13:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe-Galataasaray derbisine damga vuran 'tribünden muz sallayan taraftar' ile ilgili bilirkişi raporu açıklandı. Rapora göre muz sahaya doğru sallandı ama belli bir kişiyi işaret ederek değil.

Güneş gazetesinin haberine göre, 2012-13 sezonunda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Eboue ve Drogba'ya muz salladığı iddia edilen taraftarın bilirkişi raporu tamamlandı. Bilirkişi, 'Taraftarın muz sallama eylemini hangi futbolcuya yaptığı tespit edilemedi' diyor.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçta, ısınmak için sahaya çıkan Sarı-Kırmızlı futbolculara muz sallayan ve gözaltına alınan taraftar, ırkçılık yapmadığını belirterek, kendini 'O muzu yemek için aldım. Drogba ve Eboue'ye böyle bir şey yapmadım. Bizde de Webo, Sow var' sözleriyle kendini savundu.

İstanbul Anadolu 3. Sulh Ceza mahkemesi de görüntüleri izlemesi için Ulusak Kriminal Büro'ya gönderdi. Kamera kayıtlarında eylemin kime karşı yapıldı tespitği edilemediği belirtilerek rapor haline getirildi. Raporda şöyle dendi:

'Muz sahaya doğru ancak belirli kişi işaret edilerek sallanmadı.Bu esnada maçın başlamadığı sahada Galatasaraylı futbolcuların olmadığı, Galatasaray futbolcusunun taraftara karşı herhangi bir hareket yaptığına, tartıştığına yönelik bir kare mevcut değildir. Muzu gösteren kişinin ara sıra muzu aşağıya indirdiği, sonra tekrar kaldırıp sallamaya başladığı görülmüştür.'

FANATİK

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0