Görüş Bildir
Haberler
O Maçlara Instagram'dan Fenerbahçe Yorumu...

O Maçlara Instagram'dan Fenerbahçe Yorumu...

Fatih
20.01.2014 - 03:29

O Maçlara Instagram'dan Fenerbahçe Yorumu...

Fenerbahçe dün Yargıtay’ın şike kararı verdiği 4 karşılaşmanın fotoğraflarını Instagram’dan yayınlayarak tepkisini gösterdi. Fotoğraflarda maçlardaki şike söylemine karşın yaşanılanlar imalı bir şekilde şöyle anlatıldı...

1-Karşılaşmanın ne kadar stresli geçtiğine vurgu yapılıyor. Paylaşılan fotoğraf Stoch’un attığı gol sonrası yaşanılan sevinçteki gözyaşları. Başarılı oyuncu attığı golün ardından yaşadığı stres nedeniyle gözyaşlarına hakim olamayıp stresten ağlıyor.

2- Bu karşılaşma için gösterilen fotoğrafta Karabükspor kalecisi Tomiç’in, ligde bir iddiaları olmamalarına rağmen son anlarda gol aramak için ileri çıkması gösteriliyor. Volkan ile Tomiç tartışıyor. Volkan Demirel o meşhur, “Sen burada ne arıyorsun ulan” cümlesini meslektaşı Tomiç için kullanıyor.

3-CÜNEYT Çakır’ın penaltı verdiği bir fotoğraf tercih edilmiş. Burada vurgulanmak istenen şey Ankaragücü’nün o gün Çakır’ın verdiği penaltı ve kırmızı kart sonrası 10 kişi kalmasınının ardından 0-0 giden maçın değiştiği. Yani, “Şike varsa Cüneyt Çakır bunun neresinde?” diye soruluyor.

Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın