Görüş Bildir
Haberler
O Çatı Senin Bu Çatı Benim Diyerek Yılmadan Mücadele Eden En İyi 13 Assassin's Creed Karakteri

O Çatı Senin Bu Çatı Benim Diyerek Yılmadan Mücadele Eden En İyi 13 Assassin's Creed Karakteri

Kerem Doğan Karakoç
25.11.2021 - 10:18 Son Güncelleme: 25.11.2021 - 11:21

Oyun dünyasının en büyük ve en popüler serilerinden biri olan Assassin's Creed, yoluna son halkası Assassin's Creed Valhalla ile devam ediyor. Serinin hayranları oyunların son üç yapımda girdiği yönü yoğun olarak tartışsa da tüm severlerin gönlünde taht kuran bazı karakterler var.

İşte günlerimizi verip davalarına tanık olduğumuz birbirinden sağlam en iyi 13 Assassin's Creed karakteri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adewale

1. Adewale

Serinin dördüncü oyununda karşılaştığımız Adewale halkının özgürlüğü için mücadele eden en sağlam suikastçılardan birine dönüşmüştü.

2. Bayek

2. Bayek

Yeni nesil Assassin's Creed oyunlarının ilkinde tanıdığımız Bayek ise kardeşliğin kurucusu olan Aya'nın kocasıydı. Aslında kilit karakter Aya olsa da Bayek'e hayat vermek ve çocuğunu kaybeden bir baba olarak oynamak zorlayıcı ve etkileyici bir deneyimdi.

3. Jacob Frye

3. Jacob Frye

İngiliz Suikastçı Kardeşliği'nin liderlerinden olan Jacob Frye, ikizi Evie ile beraber İngiltere'deki tapınakçı düzenine son vermiş ve fırsat bulduğu her an bizleri güldürmeyi başarmıştı.

4. Arno Dorian

4. Arno Dorian

Bizleri Fransız İhtilali'ne götüren Assassin's Creed Unity ise gerçek bir centilmen olan Arno'ya hayat verme şansı sunmuştu. Fakat suikastçımız oyunun sancılı çıkış sürecinin gölgesinde kalmıştı.

5. Connor Kenway

5. Connor Kenway

Assassin's Creed hayranlarının hakkında karışık hislere sahip olduğu Connor Kenway ise kimileri için harika bir karakterken kimilerinin aklında da ruhsuz ve sessiz biri olarak kalmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Haytham Kenway

6. Haytham Kenway

Kendisine hayran ettikten sonra bir anda aklımızı alan Haytham Kenway ise belki de Kenway soyunun en tesiri büyük isimlerinden biri olmuş ve oyuncuların da saygısını kazanmıştı.

7. Shay Patrick Cormac

7. Shay Patrick Cormac

Serideki en ilginç karakterden biri olan Shay ise Assassin's Creed Rogue'da karşımıza çıkmış ve kardeşliğe tapınakçıların gözünden bakmamızı sağlamıştı.

8. Edward Kenway

8. Edward Kenway

Kenway soyunun en büyük üyesi Edward Kenway ile serinin en sevilen oyunlarından biri olan Assassin's Creed IV: Black Flag'de tanışmış, hem korsanlığı hem de suikastçılığı deneyim etmiştik. Edward akıllıca yorumları, dostlarına olan sadakati ve fedakarlıklardan kaçınmayan yapısıyla aklımızda kalmıştı.

9. Altair ibn la Ahad

9. Altair ibn la Ahad

Bir efsanenin ilk isimlerinden olan Altair ibn la Ahad serinin temelini atan isim olmasıyla hafızalara kazınmıştı. Kendisi görevine olan sadakatiyle serinin hayranlarının saygınlığını kazanan bir karakter olmuştu.

10. Eivor

10. Eivor

Serinin severleri oyunların temellerinden ayrıldığını düşünse de aslında yeni üçleme seriye başarılı bir geri dönüş getiriyordu. Serinin son halkası Assassin's Creed Valhalla oyuncuları kardeşliğin en aktif çalıştığı dönemlerden birine davet ediyor ve oldukça başarılı bir şekilde yazılan Eivor'a can vermemizi istiyordu.

 Eivor ise hem kardeşlik hem de kendi klanı arasında başarılı bir denge kuran sağlam bir suikastçı Viking olarak aklımıza kazındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kassandra

11. Kassandra

Kassandra ise bize kalırsa Ezio, Haytham ve Desmond'dan sonra Assassin's Creed serisinin en hayranlık duyulası karakterlerinden biri olmuştu. Geliştirici ekip tarafından başta ama karakter olması planlanan Kassandra, tapınakçıların atası olan Cult of Kosmos'a kök söktürmüştü.

12. Desmond Miles

12. Desmond Miles

Kardeşliğin günümüzdeki amansız temsilcisi olan Desmond Miles, Abstergo'ya karşı tüm gücüyle mücadele etmiş ve ihanetlere rağmen hiç yıkılmadan atalarının anılarına ulaşmıştı.

13. Ezio Auditore da Firenze

13. Ezio Auditore da Firenze

Sadece serinin değil aynı zamanda tüm oyun dünyasının en sevilen karakterlerinden biri olan Ezio, çocukluğundan yaşlılığına kadar kendisine hayran eden sağlam bir karakter olmuş ve Rönesans döneminde kardeşliğin en sağlam temelini atmıştı.

Kendisi gönüllere taht kuran unutulmaz karakterler arasında yerini aldı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
artuditu

Son üçlenin karakterleri tam olarak sayılmazlar aslında.. Aralarında ilk olan aslında kassandra oluyor.. M.Ö 5. yüzyılda geçtiği için oda.. Ardına Aya ve B... Devamını Gör

artuditu

Tamam adam viking. Tamam adam göstere göstere adam öldürmeyi seviyor gizli bıçağı ters takarak hem parmaktan olmuyor hem de artistik bir şekil kazanıyor ama ... Devamını Gör

sssshr

en ilgi çekicisi fakat hikayesi bir o kadar da kötü işlenen kesinlikle shay.