Görüş Bildir
Haberler
Nur Fettahoğlu’ndan Mayolu Paylaşım! ‘ O Zaman Dans’

Nur Fettahoğlu’ndan Mayolu Paylaşım! ‘ O Zaman Dans’

dila bahar
21.10.2021 - 17:26

40 yaşındaki güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından mayolu fotoğrafını paylaşarak fiziğiyle göz kamaştırdı. Paylaşımı binlerce beğeni alan güzel oyuncu gönderisinin altına 'Dolunay mı? Retro bitti mi? O zaman dans' notunu bıraktı. İşte Nur Fettahoğlu'nun o fotoğrafı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kağıt Ev dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile başrolleri paylaşan Nur Fettahoğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile takipçilerinin beğenisini topladı. Siyah mayosu ile poz veren ünlü oyuncu Retro’nun bitişini dans ederek kutladı.

Nur Fettahoğlu’ndan Mayolu Paylaşım! ‘ O Zaman Dans’

Nur Fettahoğlu’ndan Mayolu Paylaşım! ‘ O Zaman Dans’

Verdiği pozlarla adından zaman zaman söz ettiren güzel oyuncu, son paylaşımıyla dikkat çekti. Instagram'da yaklaşık iki milyon takipçisi olan 40 yaşındaki oyuncu, yaz aylarında evinde siyah mayosuyla çekilen bir fotoğrafını 'tb' notuyla yayınladı. Gönderinin altına; 'Dolunay mı? Retro bitti mi? O zaman dans' notunu düştü. 40 yaşındaki oyuncu Nur Fettahoğlu güzel fiziği ile takipçilerinden beğeni topladı.

Nur Fettahoğlu Kimidr?

Nur Fettahoğlu Kimidr?

12 Kasım 1980 tarihinde Sinan ve Fatma Fettahoğlu'nun beş çocuğundan biri olarak Duisburg, Almanya'da doğan Nur Fettahoğlu, Beşiktaş Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun oldu. Çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladı. Oyunculuğa Benden Baba Olmaz ile başladı, ardından Gönül Salıncağı'nda rol aldı ve Aşk-ı Memnu'daki 'Peyker Yöreoğlu' rolüyle yıldızı parladı. Kurtlar Vadisi Filistin filminde Necati Şaşmaz ile başrolü paylaştı. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl adlı dizide 'Mahidevran Sultan'ı canlandırmıştır. Bu dizideki rolüyle yardımcı başrol olarak birçok ödül almış ve beğeni toplamıştır.

Yer Aldığı Yapımlar

Yer Aldığı Yapımlar

Kağıt Ev (Aylin Fırtına, Star Tv, O3 Medya, 2021), Hükümsüz (Exxen, 2020), Babil (Eda, Star Tv, Ay Yapım, 2020), Kardeş Çocukları (Umay Karay, Star Tv, 2019), Bozkır (Blu Tv, 2018), Payitaht (Prenses Efsun, Trt1, 2018), Filinta, Hayat Yolunda (2015), Hayat Yolunda (2014-2015), Muhteşem Yüzyıl (2011-2014), Aşk-ı Memnu (2008-2010), Gönül Salıncağı (2007), Benden Baba Olmaz (2007)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın