Görüş Bildir
Haberler
Norveç'te Korkunç Tablo! Korona Aşısı Olan 23 Kişi Hayatını Kaybetti

Norveç'te Korkunç Tablo! Korona Aşısı Olan 23 Kişi Hayatını Kaybetti

Batuhan
15.01.2021 - 14:50

Pfizer-BioNTech'in geliştirdiği koronavirüs aşısının vurulduğu 23 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Norveç Halk Sağlığı Enstitüsü'nden risk uyarısı geldi. Açıklamada, aşının hastalığı olan 80 yaş üstündekiler için riskli olduğu belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Norveç Halk Sağlığı Enstitüsü'nden yapılan açıklamada, aşının 80 yaş üstü için risk barındırdığı belirtilerek 'Şiddetli kırılganlığı olanlarda aşıların hafif yan etkileri bile ciddi sonuçlara yol açabilir. Yaşam süresi kısalmış olanlar için ise aşı tamamen anlamsız olabilir' ifadelerine yer verildi.

İlk aşılar Oslo'daki huzurevlerindekilere vurulmuştu

İlk aşılar Oslo'daki huzurevlerindekilere vurulmuştu
www.diken.com.tr

Norveç İlaç Ajansı, dün, ülkede koronavirüse karşı Pfizer-BioNTech aşısını yaptıran 23 kişi hayatını kaybettiğini duyurdu. 13 vakada incelenen ölümlerde, aşının 'yaşlı insanlarda var olan hastalıkların daha ciddi seyrine' yol açan yan etkilere neden olmuş olabileceğini belirtti.

Norveç'te koronavirüse karşı aşılama 27 Aralık'ta başlamıştı. Başbakan Erna Solberg, aşının yurttaşların ücretsiz erişimine sunulacağını duyurmuştu. İlk aşılar Oslo'daki huzurevlerindekilere vurulmuş, buradaki 2 kişi aşının ardından hayatını kaybetmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
77
13
10
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tamamen korku pompalama haberleri bunlar. Aşının yan etkileri olduğu biliniyor. Bu yan etkilerden birisi ateş mesela. 80 yaşın üstündeki insanlar normalde de... Devamını Gör

İlke Özay

ne?! :D

Dean Winchester

Zaten halihazırda farklı hastalıkları bulunuyormuş zaten yazdığı gibi. İnsanlara saçma sapan korku aşılamanın ne anlamı var çözemedim.

Can Arat

Şu yaşlıları rahat bırakın artık ya, bırakın gezsinler, tozsunlar. 80 yaşında insan aşı olsa ne olmasa ne. Bir sürü başka, pek çoğu da daha tehlikeli ve ölüm... Devamını Gör