Görüş Bildir
Haberler
Nokta Atışı Test: Sen Alfabenin Hangi Harfisin?

etiket Nokta Atışı Test: Sen Alfabenin Hangi Harfisin?

Yung Boş Ada
17.11.2015 - 19:37

Eğer alfabeden bir harf olsaydın hangisi olurdun hiç merak ettin mi? İşte sana fırsat! Testi çöz ve hangi harf olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlarken en nefret ettiğin, gıcık olduğun şeyleri öğrenmek istiyoruz! Mesela olsan olsan bu kelimelerden hangisine gıcık olurdun?

2. Şimdi de en ama en sinir olduğun insan tipini söyle hadi!

3. Tamam bu kadar sinirini bozmak yeter, biraz da keyifli şeylerden bahsedelim. Mesela eğer öyle bir şey mümkün olsaydı bu hayvanlardan hangisinin en yakın arkadaşın olmasını isterdin?

4. Çalışmak denildiği zaman bu giflerden hangisi gibi hissediyorsun?

5. Peki eğlenmek için çılgınca şeyler yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rahatlamak için genelde ne yaparsın?

7. Hadi bir de kendini bir film türüne benzet!

8. Testimiz biterken bir de halini hatrını soralım: Ee nasılsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen A'sın!

Sen A'sın!

Sen harflerin lideri olan A'sın! Neden mi? E çünkü sen de doğuştan bir lidersin de o yüzden. Otoriterliğinle, karizmanla ve ileri görüşlülüğünle bir liderin sahip olması gereken her özelliği barındırıyorsun. Bu yüzden sen farkında olmasan da çevrende sana çok saygı duyuyorlar. Ayrıca çok popülersin; insanlar seninle vakit geçirmek için, senin çevrende bir yer edinebilmek için resmen birbiriyle yarışıyor! Haksız da sayılmazlar, kim senin gibi etkileyici biriyle arkadaş olmak istemez ki!

Sen Z'sin!

Sen Z'sin!

Sen alfabeye bitirici noktayı koyan harf olan Z'sin! Sen gerçek bir mantık abidesi olabilirsin: Daima aklınla hareket eder ve olayları her açıdan ele almadan asla adım atmazsın. Çevrendekiler de senin bu yönünü çok iyi bildiği için genelde zor bir karar alacakları zaman gelir sana danışırlar: Bir bakıma karar mercii sen olursun yani hep. Ayrıca hırslısın! Tuttuğunu koparır, aklına koyduğun bir işi mutlaka yaparsın. Bu iki özelliğin bir araya gelince de seni çevrenin iş bitiricisi, son saniye golü atanı yapıyor!

Sen X'sin!

Sen X'sin!

Sen alfabenin en farklı ve en gizemli harfi olan X'sin! Çünkü senin de az biraz gizemli bir havan var. Sana bir şey söyleyelim mi? Bu gizemli duruşun insanlarda inanılmaz bir merak uyandırıyor ve seni oldukça çekici yapıyor! Diğer yandan sen çok farklı bir insansın. Her gün karşılaşabileceğimiz tiplerden değilsin yani. Düşünce yapın, beyninin frekansı kimseninkine benzemiyor. Sanki bu dünyadan değil gibisin. Öyle ki sen dokunduğun her şeyi kendin gibi farklılaştırabiliyorsun. Seninle kesinlikle oturup karşılıklı bir çay içip muhabbet etmek isterdik güzel dostumuz!

Sen K'sın!

Sen K'sın!

Sen alfabenin en sert harfi olan K'sın! Öyle bir duruşun var ki senin, insanın karşında kendine çeki düzen veresi geliyor. Çünkü sen hayatının her alanında ciddiyete önem veren bir insansın. Laubalilikten, gereksiz samimiyetten hiç hoşlanmazsın. Ayrıca tam bir kariyer insanısın! Her konuda olduğu gibi iş hayatında da ciddiyete önem verdiğin için yaptığın her işin sonunda ortaya eksiksiz ve mükemmel bir sonuç çıkarıyorsun. Biraz da mükemmeliyetçisin hatta: Ya en iyisi ya da en iyisi diyorsun daima. Çok da iyi ediyorsun! Çok başarılı olacağına hiç şüphemiz yok!

Sen I'sın!

Sen I'sın!

Sen alfabenin en net ve düz harfi olan I'sın! Çünkü sen tam biz düz adam/kadınsın. NETSİN! Dolaylı işlerle, imalarla hiç ama hiç işin olmaz senin. Ne düşünüyorsan çat diye söylersin. Sana karşı da öyle olunmasını istersin. Lafı uzatmaya ne gerek var zaten değil mi? Ayrıca sen tam bir gerçekçisin. Boş hayallere kapılmaz, kendini oyalamazsın. Çoğu kişi seni bu yüzden kötümser olarak algılayabilir; fakat seninki kötümserlik değil, gerçekleri görmek. Ama sana bir şey söyleyelim mi? Sen bu dünyada görüp görebileceğimiz ayakları yere en sağlam basan insanlardan birisin! Çünkü daima gerçeklere göre hareket edip kendini kandırmadığın ve herkese karşı daima net olduğun için birçok kişiden daha emin adımlar atıyorsun hayatta!

Sen J'sin!

Sen J'sin!

Sen alfabenin en marjinal harfi olan J'sin! Senin gibi çılgın birine zaten başka harf çıksa şaşırırdın değil mi? Sen hayatı daima parti havasında yaşayan, her anından zevk alan ve hemen hemen her şeyi deneyimlemek isteyen bir insansın. Tam anlamıyla uçlarda yaşıyorsun yani. Hayatı bu kadar eğlenceli, çılgın ve dolu dolu yaşayabilen kaç kişi vardır merak ediyoruz doğrusu. Bazen seni ciddiyetsiz olarak algılayanlar olabilir; sen onlara hiç aldırma. Onlar sadece senin kadar cesur olamadıklarından seni birazcık kıskanıyorlar, o kadar. Sen içinden geldiği gibi yaşamaya devam et güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2092
1516
554
488
154
130
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
marceline abadeer

düz adam sami çıktım, insana sen 'ı'sın denir mi ya :( ı ne

Pasif Kullanıcı

:D - Sen Z'sin! Sen alfabeye bitirici noktayı koyan harf olan Z'sin! Sen gerçek bir mantık abidesi olabilirsin: Daima aklınla hareket eder ve olayları her a... Devamını Gör

Atakan

şimdi Birde a Alalım oku bakalım Ayı