Görüş Bildir
Haberler
Nokia Lumia Devri Sona mı Eriyor?

Nokia Lumia Devri Sona mı Eriyor?

Caner
13.06.2014 - 19:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Nokia Lumia Devri Sona Mı Eriyor?

Microsoft'un geçtiğimiz sene Nokia'nın Cihazlar ve Servisler bölümünü 7,17 milyar dolar karşılığında satın almasının ardından Nokia'nın Lumia ailesinin geleceği büyük bir merak konusuydu. Bu konu hakkında da aslında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde Microsoft'un anlaşma şartları Lumia'nın geleceğine dair bilgiler evleaks tarafından sızdırıldı.

Yapılan anlaşmaya göre Microsoft , Lumia akıllı telefonlar için Nokia markasını 18 ay boyunca kullanabilir. Bu da demek oluyor ki tarihinde bu süre doluyor. Bu anlamda yeni bir markalaşma sürecine giren Microsoft bu alandaki çalışmalarına başlamış bile. Yeni değişim stratejisi hakkında Nokia çalışanlarını bilgilendiren Microsoft , ' Microsoft markası, Nokia markasının yerini alacak ' dedi.

Tüm bunlar Microsoft markalı Windows Phone amiral gemisi akıllı telefonu işaret ediyor. Bu cihaz da geçtiğimiz günlerde sızıntıları gelen McLaren kod adlı akıllı telefon olabilir. Ayrıca söylentilere göre Microsoft kendi markasını kullanmak istediği için önümüzdeki yıldan sonra bir daha Lumia model akıllı telefon göremeyebiliriz.

Özellikle son birkaç yıl içerisinde akıllı telefon dünyasında kendisine iyi bir yer edinmeyi başaran Lumia model akıllı telefonların bu pazardan kaldırılması Microsoft için iyi mi olur kötü mü olur bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0