Görüş Bildir
Haberler
Nokia Lumia'dan Rekor Üstüne Rekor

Nokia Lumia'dan Rekor Üstüne Rekor

Pchocasi
18.07.2014 - 22:39 Son Güncelleme: 18.07.2014 - 23:51

Nokia Lumia'dan Rekor Üstüne Rekor

Microsoft, Nokia’yı satın aldıktan sonra işler yoluna girmeye başladı. Windows Phone’lu akıllı telefon Nokia Lumia rekor kırıyor.

Windows Phone’lu akıllı telefon Nokia Lumia’da işler iyi gitmeye başladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda 12 milyonun üzerinde Nokia Lumia 520 satışı gerçekleştirdiğini kullanıcılar ile birlikte paylaştı. Microsoft satın alma işlemlerinden sonra disiplin ve iş planlamaları konusunda farklılıklarını göstermeye başladı.

MICROSOFT’UN DİSİPLİNİ İŞLERİ YOLUNA SOKTU

Pazar payı ile yüzde 3 civarında seyreden Windows Phone, Nokia ve Microsoft sayesinde yükselmeye devam ediyor. Microsoft’un operasyon direktörü olan Kevin Turner, Windows Phone’u daha iyi ve popüler duruma getirmek için çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirtti.

Nokia, Windows Phone ile çalışan her seviyeden akıllı telefonu bulunuyor. Nokia Lumia 520 giriş seviyesi bir telefon için gerçekten göz ardı edilmeyecek başarıyı yakalamış durumda. Firmanın yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda şimdiki hedefi, Nokia Lumia 520 ile başladığı işi Nokia Lumia 630 ile devam ettirmek istiyor.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/nokia-lumiada...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın