Görüş Bildir
Haberler
Nikolic: "Beşiktaş'ı Kutluyorum'

Nikolic: "Beşiktaş'ı Kutluyorum'

Fatih
06.11.2014 - 22:58

Nikolic: "Beşiktaş'ı Kutluyorum'

Partizan Teknik Direktörü Marko Nikolic, Beşiktaş'ın haklı bir galibiyet aldığını, bu nedenle siyah-beyazlı takımı kutladığını söyledi.

Marko Nikolic, Beşiktaş karşısında 2-1 kaybettikleri UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçı sonrası katıldığı basın toplantısında çok istedikleri 1 puanı alamadıklarını belirterek, 'Beşiktaş'ı kutluyorum haklı bir galibiyet aldılar. Çok istediğimiz 1 puanı alamadık. Son dakikada direkten dönen bir topumuz var, şanssızdık' dedi.

Genç oyuncularla mücadele ettiklerini vurgulayan Nikolic, 'İki 1996, bir 1994, bir de 1992 doğumlu oyuncuyla sahada yer aldık. Sonra tecrübeli futbolcularım oyuna girdi. Üstünlüğü ele geçirdik ama bu yeterli olmadı. Maçın skoru belli. 2-1 kaybettik artık kendi ligimize döneceğiz' diye konuştu.

Gelip takımı destekleyen Partizan seyircisine teşekkür eden Nikolic, alınan skorla ilgili olarak da, 'Bu skordan mutlu muyum diye sorarsanız, değilim. Partizan büyük bir takım ve bu sonuçları hak etmiyor ama maalesef sonuç bu. Genç ve tecrübeli oyuncularımızı bir araya getirerek, ileride daha iyi oyunlar sergilemeye çalışacağız' ifadelerini kullandı.

Nikolic, penaltıyla ilgili bir soru üzerine, 'Penaltı pozisyonunu net göremedim. Yediğimiz ikinci golde ise pozisyon hatası yaptık. Beşiktaş ile parasal olarak kıyaslanamayız. Onların durumuna gelmek için daha çok yol kat etmemiz gerekiyor' değerlendirmesinde bulundu.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın