Görüş Bildir
Haberler
TV
Nikahta Keramet Vardır Sözünü Fazla Ciddiye Alıp Evlenmeye Doyamayan 15 Ünlü İsim

Nikahta Keramet Vardır Sözünü Fazla Ciddiye Alıp Evlenmeye Doyamayan 15 Ünlü İsim

Borgen
31.10.2016 - 13:04

Bazı ünlüler evliliği adeta bir spor haline getirmiş durumda. Kimisi uzun yıllar bekar hayatının sefasını sürmeye çalışıp işi sevgililik boyutundan ileri taşımamak için dirense de kimileri için evlilik çok fazla ayrı kalamadıkları bir kurum haline gelmiş durumda. O imzayı atmamak için canla başla direnenlerin yanında nikah masasından uzak yaşayamayan bu isimler evliliği bir sanata dönüştürmüş durumda. Sizler için en az dört kere evlenmiş 15 ünlü isimden oluşan bir liste yaptık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ahu Tuğba - 8

1. Ahu Tuğba - 8

61 yaşındaki sinema oyuncusu Ahu Tuğba'yı bir süredir ekranlarda göremiyoruz ama evliliklerini unutmadık. Her kaynağa göre farklı sayıda evlilik yapan Tuğba'nın bizim bildiğimiz sekiz eşi var. İkisi yabancı olan bu eşlerin sonuncusundan 2011'de boşanan Ahu Tuğba'yı bir daha gelinlikle görecek miyiz bakalım?

2. Gönül Yazar - 7

2. Gönül Yazar - 7

Henüz yaşı tutmuyorken mahkeme kararıyla yaşını büyüttürüp Necdet Yazar ile evlenen ünlü oyuncu toplam 7 kez nikah masasına oturdu. Eşleri arasında Galatasaray efsanesi Metin Oktay'ın da yer aldığı Gönül Yazar, yirmi yıldır bekar olmasına rağmen bu listenin üst sıralarında.

3. Adnan Şenses - 6

3. Adnan Şenses - 6

Üç yıl önce kaybettiğimiz efsane sanatçı Adnan Şenses 6 kez evlilik yaşadı.

4. Seda Sayan - 6

4. Seda Sayan - 6

Bu listede olmasıyla kimseyi şaşırtmayan bir isim Seda Sayan. 54 yaşındaki şarkıcı ilk evliliğini 1987'de yaptı. Bu kısa süren evliliğin ardından Sinan Engin'le beş senelik medyatik bir birliktelik yaşadı. En son 2010'da Onur Şan'dan boşanan Seda Sayan her an listenin üst basamaklarına tırmanabilir.

5. Yeşim Salkım - 5

5. Yeşim Salkım - 5

48 yaşındaki Yeşim Salkım şimdiden beş kez evlenip boşanmış durumda. İkinci evliliğini Hakan Uzan'la yapan ve uzun süre gündemi işgal eden Salkım, son eşi ve çocuğunun babası Hakan Eratik'ten geçen sene boşandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Esra Akkaya - 5

6. Esra Akkaya - 5

46 yaşındaki oyuncu Esra Akkaya, beş kez nikah masasına oturdu. Akkaya'nın en bilinen birlikteliği ise Yetkin Dikinciler ile bir sene süren evliliğiydi.

7. Mehmet Ali Erbil - 5

7. Mehmet Ali Erbil - 5

Toplam dört kişiyle 5 evliliği bulunan Mehmet Ali Erbil, aslında evliliklerindense sevgilileriyle gündeme geldi. Üç farklı eşinden birer çocuğu olan Erbil, altı senedir bekar hayatına devam ediyor.

8. Cem Karaca - 5

8. Cem Karaca - 5

2004 yılında vefat eden Cem Karaca da 5 kez evlilik yaşamış bir isim.

9. Hümeyra - 5

9. Hümeyra - 5

15 senedir bekar olan 69 yaşındaki Hümeyra, beş kez oturduğu nikah masası sayesinde bu listede kendisine yer buldu.

10. Fikret Hakan - 5

10. Fikret Hakan - 5

Eşleri arasında Hümeyra ve Semiramis Pekkan gibi isimlerinde de olduğu 82 yaşındaki Fikret Hakan, beş kez damat oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Niran Ünsal - 4

11. Niran Ünsal -  4

Niran Ünsal'ın evliliklerine gelene kadar birçok farklı konuyla gündemde olmayı başaran bir isim. En bilinen ilişkisi olan Peker Açıkalın'la evlenmeyen popçu onun haricinde 4 kez gelinlik giydi.

12. Sezen Aksu - 4

12. Sezen Aksu - 4

62 yaşındaki Sezen Aksu ülkenin en çok saygı duyulan sanatçılarından biri. 4 kez evlilik yaşayan Aksu, aslında bunlardan çok hayatına giren diğer isimlerle çalkantılı ilişkiler yaşadı. 4 kez evlenen Aksu, 20 senedir bekar.

13. Okan Bayülgen - 4

13. Okan Bayülgen - 4

İlk iki evliliğini biz henüz onu tanımıyorken yapan 52 yaşındaki komedyen, toplamda dört kez evlendi. 2014'de son eşi Şirin Ediger'den boşanan Bayülgen'in evlilikleri diğer ilişkileri kadar popüler değil.

14. Cem Özer - 4

14. Cem Özer - 4

Son evliliğini 2004'de Nurgül Yeşilçay ile yapan ve bir de oğlu olan Cem Özer, altı senedir bekar. 57 yaşındaki komedyenin bundan önce de üç evliliği oldu.

15. Ceylan - 4

15. Ceylan - 4

42 yaşındaki arabeskçi Ceylan da şimdiden 4 kez nikah masasına oturdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
80
25
11
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinklove

Millet bitaneyi bulamiyo hey masallah size bizim hakkimizi bunlar yiyio iste :D

tinki minki

ünlülerde evlilik ikiye ayrılır 1 -ünlü olmak için evlenenler (yakısıklı popi biri ile evlenerek modacı yaşam koçluğu gibi ne olduğu belirsiz işi yaparak ke... Devamını Gör