Görüş Bildir
Haberler
Nihat Hatipoğlu: 'Ramazan Geliyor, Algı Lazım'

Nihat Hatipoğlu: 'Ramazan Geliyor, Algı Lazım'

Rektörü olduğu üniversitede aynı zamanda 4 fakültenin dekanlık görevini de yürüten Nihat Hatipoğlu, ekstra ücret aldığı iddialarını yalanlayarak 'Tabii Ramazan geliyor. İlla ki algı lazım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun, üniversitedeki Tıp, Güzel Sanatlar ve Mimarlık, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler ile İslami İlimler fakültelerinin dekanlıklarını vekaleten yürüttüğü ortaya çıkmıştı.

"Dekanlık için profesör şartı gerekiyor”

"Dekanlık için profesör şartı gerekiyor”

4 fakültede dekanlık yapmasından dolayı hiçbir ücret almadığını ifade eden Hatipoğlu, 'Tabi Ramazan geliyor. İlla ki algı lazım' savunmasını yaptı.

Hatipoğlu Twitter'da yaptığı açıklamada, ”Sıfırdan kuruldu. 8 fakültesi var. Bu fakültelere öğrenci almak ve resmî işlemleri yürütmek için Dekan atamak zorundayız. Dekanlık için de profesör şartı gerekiyor” dedi.

Görevlendirmelerden herhangi bir ücret almadığını belirterek, 'Bu görevlendirmelerden dolayı ne bana ne de dekanlıklara vekalet görevi verilen hocalarımıza herhangi bir maaş, ücret veya başka bir ödeme yapılmamıştır” diyen Hatipoğlu, 'Bütün akademi dünyası bunu bilir. Bütün bunlar biliniyor olmasına rağmen koca koca insanların sanki gayri kanuni bir şey varmış gibi sabahtan bu yana saygısızca yazılarla tepinip durmalarının sebebini anlamakta zorlanıyorum. Bu vekaletler bize ekstra yük ve sorumluluk getirmiştir. Bir kuruş ücret veya maaş ödenmemiştir! Anlamadığınız bu işin neresinde. Tabii Ramazan geliyor. İllaki algı lazım” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
49
32
21
9
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Sefaleti övüp yoklukta sabretmeyi telkin edenlerin refah içinde yaşadığını algılayamayan kaldıysa lazım tabii.

invhnd

Çalış başarılı bir ilim insanı ol.Tahsili gerçekleştir.Sende kazan engel olan mı var.Burda oturup milleti elestireceginize kendinizi biraz geliştirip ona bun... Devamını Gör

Mr.Hate

Hoop orda dur bakim. Algının kralı sizde, haşa, biz kimiz ki sizin gibi "algı" oluşturalım. Tereciye tere satmak kadar saçmadır bu ithamın.

Sirius Black

sen algı yapmanın ustası olmuşsun be aç tilki. nasıl da biliyor mevsimini. ramazan geliyor diyor utanmadan tezgah kuruyor bir de. ağlayan kütük.