Görüş Bildir
Haberler
Nihat Doğan Galatasaray'dan Parasını Geri İstedi

Nihat Doğan Galatasaray'dan Parasını Geri İstedi

Batuhan
16.02.2015 - 11:38 Son Güncelleme: 16.02.2015 - 19:38

Mersin'in Tarsus İlçesinde evine gitmek için bindiği minibüste tecavüz edildikten sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayetinden sonra attığı 'Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' şeklindeki tweeti tepki çekti. Galatasaray kulübünden ihracı gündeme gelen Doğan, Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan tarafından da darbe yedi. Ayrıca kendisini Galatasaray Kulübü Üyeliği'nden ihraç etmek için harekete geçenlere Twitter'dan cevap veren Doğan; 'İhraç edeceseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin'deki mazlum kardeşlerime göndereyim' ifadesini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı olan Serdar Eder, Twitter üzerinden Doğan'a sert bir yanıt verdi.

Nihat Doğan İçin İhraç Başvurusu

Tweet sonucunda büyük tepki alan Nihat Doğan, Galatasaray camiasında da yoğun eleştirilerin odağında. Eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu.

G.Saray yönetiminden açıklama

Eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulunurken, Milliyet'e konuşan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, 'Galatasaray camiasından Nihat Doğan'a karşı bir reaksiyon var, bunu biz de görüyoruz. Evet bir şey yapılması gerekiyor. Ancak önce toplanmamız lazım' dedi. Yasaman, Galatasaray yönetiminin yazıştığı bir WhatsApp grubu bulunduğunu ve orada da ciddi şekilde Nihat Doğan'a tepki gösteren yöneticilerin olduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ultrAslan'dan tepki

Nihat Doğan’a bir darbe de taraftarı olduğu Galatasaray'dan geldi. Galatasaray'ın popüler taraftar grubu Ultraslan, 'Soran olursa bizden değil' diyerek bir tweet paylaştı.

Kadir Çetinçalı, İstanbul-DHA / Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0